The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Paris WTX-700 Bluetooth modul

Az immár az új Advance Paris márkanéven forgalomba kerülő WTX-700 Bluetooth modul kompatibilis a jelenleg kapható összes Bluetooth audio perifériával (okostelefonok, táblagépek, PC/Mac számítógépek) és használatával akár egy „old hifi” erősítő is pillanatok alatt modern készülékké tehető.

A WTX MicroStreamerhez hasonlóan aprócska és nagyon könnyen használható WTX-700 RCA dugós részét kell csatlakoztatni az integrált/előerősítők valamely line bemenetére, az adapterét pedig az áramhálózatba és a készülék tulajdonképpen máris üzemkésznek mondható. A párosítás és csatlakozás rövid és egyszerű, manapság már szinte rutinszerű folyamata után már érkezhetnek is a Bluetooth jelek az aptX HD és AAC kodekek segítségével az okostelefonról, tabletről, notebookról vagy az asztali számítógépről.

Advance Paris WTX700 front

A Digitál/Analóg átalakításhoz az Advance Paris egy Texas Instruments-től származó különálló DAC chipet használ, amelynek maximális felbontása 32 bit/384 kHz, ami Bluetooth-on keresztül igazából nem is elérhető (az aptX HD maximum a 24 bit/48 kH-est támogatja), ebből azonban baj nem lehet, a minőségnek pedig biztosan jót tesz. A gyártó által alkalmazott technológia nemcsak a 24 bites jelek átvitelét támogatja, hanem kiváló digitális jelfeldolgozást, alacsonyabb jel/zaj arányt, valamint alacsonyabb torzítást biztosít, különösen a 10-20 kHz közötti tartományban. 

Advance WTX700 qu

A WTX-700 modul emellett Airblue kompatibilis, ami azt jelenti, hogy a számítógépekkel, táblagépekkel és egyéb okostelefonokkal gond nélküli vezeték nélküli kommunikációra képes, és a szabvány műszaki kritériumainak tökéletesen megfelelve kiváló hangminőséget biztosít.

A készülék installálása és „elindítása” mondhatni a pofonegyszerű kategóriába tartozik; bedugjuk az erősítőbe és a hálózatba, az aktuálisan használni kívánt Bluetooth kompatibilis eszköz felismeri, párosodnak, aztán már szólhat is zene. A telefonról/tabletről vagy valamilyen számítógépről Bluetooth kapcsolaton keresztüli zenehallgatás nem igazán tartozik a nagyon igényesnek mondott, mi több audiofil körökben különösebben elismert módozatok közé, ennek ellenére a WTX-700 használatával nívós partnerek esetén nagyon élvezetes, kellemes és tiszta, hosszútávon is jól hallgatható megszólalásban lehet részünk. Márkatársaihoz hasonlóan a kis Bluetooth modul is alapvetően barátságos, kerek, kifinomult, mindenféle bántó digitális jelleget mellőző hangzással rendelkezik; laptopról használva CD vagy esetlegesen nagyobb felbontású anyagokkal, azt kell, hogy mondjam, a minőség összevethető az audio komponens forrású jó rendszerekével, sőt, sokan összetennék a két kezüket, ha ilyen hangot tudnának „csinálni.” A megszólalás FLAC, de még jó minőségű tömörített anyagokkal is nagyon korrekt, a finomságok jelenléte, a tisztaság, a transzparencia és a hangszerszerűség pedig a műfajban egyenesen példaértékűnek mondható. Jó minőségű erősítővel és hangsugárzókkal a kis kütyü szórakoztató karakterű, hosszabb távon sem fárasztó és cseppet sem szükség,- vagy másodosztályú megoldás érzetet keltve muzsikál. Én például a kávé üzletemben bő egy hónapja használom az „antik” Technics elő/végfokommal és az egykori „liebling”, de máig nagy becsben tartott JMLab Laureate hangsugárzóimmal, és ez a kompánia olyan hangzást nyújt, hogy őszintén szólva nem győzök újra és újra meglepődni rajta.

Ajánlás

Csakúgy, mint a WTX MicroStream, a WTX-700 is egy szenzációs „filléres” megoldás a régebbi hifi szettek modernizálására és újabb funkciókkal gazdagítására, melyeknek köszönhetően napjaink praktikus zenehallgatási lehetőségét is ki lehet velük használni. Azt persze nem gondolom, hogy innentől fogva így kellene otthon nívós zenét hallgatni, azonban ez az aprócska készülék számos helyzetben és környezetben kétségkívül szuper megoldás és gond nélkül vállható kompromisszum lehet.


Advance Paris WTX-700
Frekvencia átvitel: 20 Hz- 22 kHz
Jel/zaj arány: 117 dB
Méretek: 50×10×50 mm
Tömeg: 0,184 kg
Ár: 45.900,- Ft

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu