The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megújult a Quadral Argentum sorozata

Az Argentumok hosszú évek óta a gyártó egyik legnépszerűbb hangsugárzóinak számítanak nagy teljesítményeikkel, földközeli áraikkal, jó ár/érték arányaikkal és némiképp retrós hangulatú külsejükkel, ami a Videotonokon felnőtt hazai hifistákban talán még némi nosztalgikus hangulatot is ébreszt. Érthető hát, hogy a tervezők óvatosan nyúltak az Argentum modellekhez, melyeknek utódjai az idei év végén mutatkoztak be.

Kívülről a legjelentősebb újdonság az eddigi mű faerezet eltűnése, melynek helyét a mostanság divatos fehér illetve az örök klasszikusnak számító fekete színek vették át. Technológiailag a tweeterek peremének módosítása a legfontosabb változás, amely a magasak visszaadásának minőségét javítja, illetve a hangszórók mágneseinek átalakítása az eddiginél is alacsonyabb torzítás elérése érdekében.

quadral argentum

Az új Argentum sorozat összesen hat tagból áll, melyek között egy 2-utas kisebb állványos hangsugárzó (520), egy jókora méretű, manapság ugyan kevésbé divatosnak számító, viszont nagyon is jól használható állványos sugárzó (530), három 3-utas földön álló hangsugárzó (550, 570, 590) valamint egy 3-utas centersugárzó (510 Base) található.

Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu