The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

MrSpeakers Ether

Tovább gyarapította high-end fejhallgató választékát az Audiocentrum. Az új jövevények a MrSpeakers gyártmányai, egy nyitott és egy zárt rendszerű modell, Ether ill. Ether C néven.

A gyártó saját véleménye szerint az Etherrel megalkotta a valaha gyártott legjobb fejhallgatóját. Szabadalmaztatott V-planar meghajtó technológiája alacsonyabb torzítást, jobb tranziens átvitelt, és szélesebb frekvenciatartományt biztosít, mint a hagyományos dinamikus meghajtók. Az Ether megjelenése is különleges, hatalmas fülpárnái lágyan ölelik körül fülünket. Az időtlen design és a prémium anyagok felhasználása tovább növeli a termék értékét.
A fejhallgatókat kedvelők köre két táborra szakad, van, aki a zárt, míg mások a nyitott kialakítást kedvelik, az Ether mindkét változatban elérhető, a zárt modell a „C” (closed) megjelölést kapta, és külsőre a karbon burkolatról könnyen felismerhető.
A viselési kényelmet fokozza az „emlékező” fémből készült fejpánt, melynek anyaga nikkel-titánium. Viselési pozícióban csak minimális nyomást fejt ki a fejre, így hosszútávon sem csökken a komfortérzet.

Az Ether hangminőségét a gyártó szerint a szokásos audiofil kifejezésekkel nehéz lenne jellemezni, ez az eddigi legjobb munkájuk, érdemes meghallgatni. Az Audiocentrumban már mindkét modell megtalálható, többféle minőségi fejhallgató erősítő társaságában.

www.audiocentrum.hu
Tel.:+36-1/468-2176