The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Oppo PM-2 fejhallgató

Elkészült a csúcskategóriájú technológiákat és luxus minőségű kivitelt felvonultató PM-1 kisebb testvére PM-2 néven, s ami különösen jó hír a minőséget előtérbe helyező vásárlók számára, a műszaki kulcselemek megmaradtak, az árat jó 25%-al csökkentő változás gyakorlatilag csak a külső kivitelt érintette.

Mindez annyit jelent, hogy a PM-2 lényegileg szintén ugyanaz a planar mágneses fejhallgató, a speciális hétrétegű sík membránnal, a FEM optimalizált mágnesekkel és a dupla-oldalas spirális hangtekercsekkel, vagyis azokkal a high-tech elemekkel, aminek a PM-1 a kivételes minőségét köszönheti.
A magas érzékenységet (102 dB) csekély tömeggel (385 g kábel nélkül) és kis impedanciával (32 Ohm) párosítva a PM-2 testvéréhez hasonlóan még hordozható fülesnek is ideális, főleg manapság, amikor sokan méretes fülesekkel a fejükön sétálnak az utcán, egyáltalán nem rejtegetve, hogy zenét hallgatnak, sőt, igényes darab esetén még büszkén meg is mutatják azt.

És hogy mik a változások a PM-1-hez képest?
A PM-1 puha bőr párnáit az olcsóbb típusnál kiváló minőségű szintetikus bőrre cserélték, a „tömésük” viszont szintén a drágább modellnél alkalmazott természetes latex, ami sokkal igényesebb és hosszabb élettartamú, mint a legtöbb gyártó által használt kémiailag formált szivacs. A latex hipoallergén és jól viseli a nedvességet is, például ha valaki esőben hallgatja a fejhallgatót vagy nyáron beleizzad. A füles fejpántja a költséghatékonyság jegyében valódi helyett szintén műbőrből készült.

A PM-2 már a hazai forgalmazó bemutatótermében is meghallgatható és megvásárolható 315 ezer forintos áron (1000 EUR).

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu