The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Power Box RS Uni 1-way & 4-way

 

A tápegység az audio rendszerek egyik nagyon fontos része, alapvetően meghatározza a készülékektől elvárható hangminőséget. A Pro-ject most a Box Design sorozatához, azon belül is az „RS” jelű komponensekhez kínál külső ’tuning’ tápegységeket Power Box RS Uni 1-way (ill. 4-way) néven.

A CD Box RS, DAC Box RS, Head Box RS, Pre Box RS, Pre Box RS Digital és Stream Box RS modellekhez használható táp masszív toroid trafóra épül, a primer és szekunder tekercseket árnyékolás választja el egymástól, hogy a hálózati interferenciák készülékbe jutását megakadályozza. A transzformátor bőven túlméretezett, a standard tápegységhez képest óriási tartalékokkal rendelkezik, nagyon alacsony a kimeneti impedanciája és hatalmas a pufferek kapacitása is. PBRSuni backA Power Box RS Uni 4-way akár 4 készülék ellátására alkalmas, használatával a hangminőség több tekintetben is javul, pl. csökken az alapzaj, javul a felbontás és az apró részletek visszaadása, stabilabbá, erőteljesebbé válik a mélytartomány.

 

Standard csatlakozó kábellel szállítják, de high-end minőségű, többszörösen árnyékolt csatlakozó kábel is rendelhető hozzá 20, 40, 80 és 100 cm hosszban. Rövidesen elérhető a forgalmazónál.

www.audiocentrum.hu