The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral Argentum 450

Új taggal bővült a Quadral amúgy is impozáns hangsugárzó választéka. Ezúttal a legkeresettebb sorozat, az Argentum egészült ki egy háromutas, basszreflex álló hangsugárzóval.

 

Az Argentum 450 a legkisebb állódoboz a szériában, mindössze 86 cm magas, 16,5 cm széles és 25 cm mély, ennek ellenére kiváló átviteli tulajdonságokkal rendelkezik. A relatíve kis méret nem limitálja a mélyátvitelt, már 32 Hz-től indul, s a minőségi hangszórókészletnek hála a magas tartomány csak 35 kHz-nél ér véget. Mindezt egy 155 mm-es mély, egy 155mm-es közép és egy 25 mm-es lágy szövet dóm magas sugárzóval sikerült elérni.

A design nem lett túlgondolva, elegáns és időtálló formába bújtatták a 450-est, amely így szinte bármely enteriőrbe illeszkedni fog. Kétféle színből választhatunk – modern magasfényű fehér vagy a klasszikus lakk fekete – a forma pedig egyszerű, arányos hasáb.

A Quadral – saját állítása szerint – a dobozok hangzása precíz, és tökéletesen alkalmas nagyfelbontású audio fájlok „kibontásához” is, vagyis az audiofil irányt követi, mindezt nagyon kedvező áron.

www.streamaudio.hu