The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser új HD4 fejhallgató sorozat

Szintén a szeptemberi IFA-n mutatkoztak be a Sennheiser HD4 fejhallgató sorozatának legújabb képviselői, a HD 4.20S és HD 4.30i illetve HD 4.30G modellek, amelyekre, a HD2-es típusokhoz hasonlóan szintén a céltudatosság, a praktikum és a letisztultság jellemző.

Mindig nagyon tetszenek a Sennheiserhez hasonló gyártók célcsoport meghatározásai, amely szerint a HD4 sorozat típusainak elsődleges célpontjai és potenciális vásárlói az átlagosnál magasabban iskolázott és nagyobb jövedelemmel rendelkező 25-45 év közötti urak és hölgyek, akik sok időt töltenek a családjukkal és a barátaikkal, érdeklődnek az új dolgok és technológiák iránt, internetes készülék bemutatókat és teszteket olvasnak, valamit nyomon követik az új technológiákat. Kicsit olyan ez, mint a rendőrségi profilozás, csak itt nem a bűnelkövetőt, hanem a jövendőbeli vásárlót próbálják meg tudományosam feltérképezni.

A HD 4.20s (azaz Smartphone), HD 4.30i (azaz iOS), valamint HD 4.30G (azaz Galaxy, vagyis Android) modellekből álló sorozat még mobil zenehallgatásra is bőven alkalmas, hiszen sokszor látok ekkora fejhallgatókkal utcán mászkálni embereket, de esetében már az otthoni használat is hangsúlyosabb, mint a kisebb típusoknál. Az erős műanyag szerkezettel rendelkező összecsukható fülesek zárt kivitelüknek és vaskos, puha fülpárnáiknak köszönhetően az utca zajait ugyanolyan hatékonyan zárják ki, mint például a családtagok beszélgetését vagy a Barátok közt-öt, erős neodímium mágnesekkel megtámogatott hatékony meghajtóik testes és dinamikus basszust ígérnek. A kisebb 4.20s modell kivitele inkább a HD2 sorozat tagjaiéra emlékeztet, a HD 4.30 verzióknál azonban a fülkagylók már függőlegesen is mozgnak, ezáltal jóval tökéletesebben rásimulnak a fejre.

product detail x1 desktop square louped HD 4 20s sennheiser 4A típusszámok végein található különféle betűk szokás szerint azokra a készülék fajtákra utalnak, amelyekkel a telefonálási és zenelejátszási funkciók kihasználhatók; az „i” az iOS eszközöket, a „G” a Galaxy azaz Androidos telefonokat, míg az „S” a Smart, vagyis okostelefonokat jelenti. A HD 4.20s típus fixen beépített kábelén a telefonhívást fogadó és a zenelejátszást elindító egy gombbal rendelkező távvezérlő egység található, míg a fekete mellett fehér/arany színkombinációban is kapható HD 4.30-as változatok kábelére az Apple vagy Android készülékekhez optimalizált 3 gombos egységet szereltek, amivel a fenti funkciókon túl még a hangerőt is lehet szabályozni.

Az új HD 4-es fejhallgató sorozat tagjai időközben már hozzánk is megérkeztek, így rövidesen alapos teszteket is olvashatnak róluk.

Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu