The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser újdonságok az IFA-n

Sok más gyártóhoz hasonlóan a Sennheiser is a szeptemberi IFA-ra időzítette őszi újdonságainak bemutatását, amelyek között fülbe dugható új Momentum típus, egy vadonatúj stílusvilágot képviselő egyedi modell valamint a felfrissülő alapkategóriájú CX típusok szerepelnek.

A gyártó egyik legegyedibb sorozata, a Momentum, fülbe dugható típussal bővült tovább, Momentum In-Ear néven. Az aprócska gyöngyszem a többiekhez képest miniatűr formában testesíti meg a Momentum designt, ami a gyártó szerint jóval több, mint egy puszta látványvilág, valójában egyfajta életstílust képvisel. A gyári leírások szerint a Momentum In-Ear gazdag és kiegyensúlyozott hangzással rendelkezik, amit társainak ismeretében készségesen megelőlegezünk neki, de azért persze rövidesen le is ellenőrizzük, hogy valójában így van-e.
A típus természetesen rendelkezik a napjainkban szinte már alapkövetelménynek számító kábelre integrált mikrofonos headsettel, ami az Apple iOS és a Samsung Galaxy mobil készülékekkel működik a legjobban.
Másik izgalmas hír a Momentum fülesek háza tájáról, hogy a forgalmazó szeptembertől jelentősen csökkentette ezen modellek árait, így mostantól jóval kedvezőbb áron lehet hozzájutni ezekhez a kiváló és ízléses típusokhoz.

A meglévő sorozatok bővülése/módosítása mellett egy vadonatúj, kifejezetten a design orientált vásárlókat megcélzó új sorozat is bemutatkozott Urbanite néven. Az ötféle színben kapható Urbanite azonban a legtöbb divatfülestől eltérően egy valóban kiváló minőségű típus, strapabíró acél és alumínium kombinációjú szerkezettel, moduláris zsinórral és az elmaradhatatlan mikrofonos headsettel. A hordozható fülesnek is ideális Urbanite a leírások szerint számos egyéb jó tulajdonsága mellett kifejezetten jó basszussal rendelkezik, így még az utcazajban is telt és dinamikus hangzást biztosít.

Teljesen megújult a gyártó olcsó, hallójáratba dugható CX sorozata is, melynek modelljeit akusztikailag áttervezték és emellé új hangszórókat is kaptak, melyek révén elődjeiknél apróbbak és jóval könnyebbek lettek. Az öt modellt tartalmazó CX sorozat belépő CX 1.0 jelű tagja egy valóban parányi szerkezet gumírozott kábellel, és gyártója szerint a kicsi méretét jócskán meghazudtoló basszussal és dinamikával. A következő CX 2.0 hozzá képest már háromgombos mikrofonos hedsettel is rendelkezik. A CX 3.0, CX 4.0 és CX 5.0 modellek elsősorban hangminőségben nyújtanak egyre többet, valamint hozzájuk már kemény védőtokot is mellékelnek.
A sorozat összes tagja fehér illetve fekete színekben, négyféle gumi adapterrel kerül forgalomba, hogy mindenki megtalálhassa közülük a füléhez legjobban illőt.

Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu