The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sony E380-as és E580-as Walkman-ek

Az akár 77 órás készenléti idejű elegáns Walkman E580 tökéletes partnere lehet mindazoknak, akik szívesen megfeledkeznek a mindennapos töltés procedúrájáról. A zenei élményt a kristálytiszta hangzásért felelős ClearAudio+ üzemmód mellett olyan technológiák biztosítják, mint a Clear Bass, a Clear Stereo, a Clear Phase és a DSEE, amely a tömörítés során elveszett magas frekvenciák visszaállítását teszi lehetővé. A Sony szabadalmaztatott hangfeldolgozó rendszere, a VPT a stúdiók, klubkoncertek és arénák hangzásvilágának életre keltésével új dimenziót nyit a zenehallgatás világában.

Az E580-hoz járó fülhallgatóba épített digitális zajszűrő kizárja a felesleges külső hangok 98%-át, így tiszta és zavartalan hangélményt biztosít utazás vagy irodai munka közben is. Az E szériás Walkman MP3 lejátszók közül először az E580 teszi lehetővé a FLAC formátumú fájlok hallgatását is, így biztosítva sokkal nagyobb élményt azoknak, akik nem sajnálják a plusz tárhelyet a jobb minőségért. A kiváló minőséghez vonzó külső társul, a vékony alumíniumborítás egyszerre könnyen hordozhatóvá és stílusossá teszi a készüléket.

Walkman E380

A színes, kompakt Walkman E380 lejátszóba épített Clear Bass technológia torzítás nélküli hangzást és tiszta sztereó élményt biztosít nagy hangerőn is. A Clear Stereo elkülöníti a bal és a jobb csatorna hangfeldolgozását, a Dynamic Normaliser pedig kiegyenlíti a zeneszámok közötti zavaró hangerőugrásokat. A készülék a beépített ötsávos hangszínszabályzójával az egyéni ízlésnek megfelelő finomhangolásnak is teret enged.

A beépített FM rádió és a feltöltött lejátszási listák hallgatása mellett az LCD kijelzőn a videók és a képek is kiemelkedő minőségben megtekinthetők. Az E380 a 30 órás lejátszási idejével tökéletes kikapcsolódást jelent hosszabb utazások során is.

A Walkman készülékek feltöltése egyszerű és gyors, elég csak áthúzni a dalokat, fotókat, videókat, podcastokat, lejátszási listákat (nem DRM tartalmakat) a Windows intézőből vagy az iTunes-ról. Az új NWZ-E580 és NWZ-E380 készülékek júliustól már Európa-szerte elérhetőek.