The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

System Audio Saxo 8

A System Audio aktuális belépő sorozatának Saxo 8 nevű legkisebb tagja egy olyan kis kompakt monitor, ami a megszokott állványos vagy könyvespolcon való használat mellett diszkréten a falra szerelve is alkalmazható. Utóbbi lehetőségnek köszönhetően egyrészt például kávézókba, bárokba vagy akár könyvtárakba is ideális megoldás lehet, másrészt mindössze bő 15 centis mélysége révén a lapos TV-k mellé is ízlésesen felszerelhető. Ennek a felhasználási módozatnak egyébként amúgy is egyre nagyobb piaca van, mivel az LCD televíziók napjainkra gyakorlatilag már olyan vékonyak lettek, hogy szinte lehetetlen bármiféle normális hangszórót beléjük szuszakolni.

A két-utas Saxo 8 dobozok teljesen szimmetrikusak, így az installálásuknál, legyen az állványon, polcon vagy falon nem kell foglalkozni vele, hogy melyik kerül jobb és baloldalra, multi-csatornás rendszer kiépítésénél vagy hangosításnál pedig többet is lehet belőle használni. Mivel ezt a dobozt nem kizárólag klasszikus hifi használatra tervezték (ülök a fotelban szemben a dobozokkal a mértani középvonalon) különös hangsúlyt fektettek a tweeter kialakítására és a diszperziójára, hogy a hangja a helyiség különböző pontjain egyaránt élvezetes legyen. A cél érdekében a dán szabadalomnak számító speciális DXT technológiát alkalmazták, ami révén a tweeter membránja egyfajta akusztikai lencseként szórja szét a hangot és a magasak a tér mindegyik részén egyformán tiszták maradnak.

A magas fényű fekete és fehér változatokban készülő keskeny dobozka előlapját a direktebb és precízebb megszólalás érdekében határozott szögben megdöntötték; a cseppet sem öncélú megoldás az auditív előnyökön túl a Saxo 8 megjelenését is izgalmasabbá teszi. A falra felszerelés nagyon egyszerűen, a mellékelt egyetlen darab csavarral kivitelezhető, a procedúra bizonyára a gyengébb műszaki érzékkel rendelkezőket sem fogja zavarba hozni.  

SA saxo-8

A Saxo 8 teljesítménye a méretéhez képest impozáns 80 W, frekvencia átvitele 60 Hz- 25 kHz-ig terjed (+/- 3 dB).

Inter Audio

Tel: 1/468-2176

www.audiocentrum.hu