The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audio Vector QR 1 és QR 3 hangsugárzók

Az Akusztika választékát gazdagító Audio Vector hangsugárzókról eddig még nem esett szó nálunk, pedig a dán cég számos ízléses és modern technológiákkal felszerelt hangsugárzóból álló kínálata bizonyára nálunk is sok hifista szívét megdobogtatja, míg a skandináv hifiért rajongók számára egy újabb ígéretes név lehet a folyamatosan bővülő listán.

Az Audio Vector többféle sorozatnyi „normál” hangsugárzóból, valamint falra szerelhető illetve falba építhető modellekből és különféle kiegészítőkből álló választékában a QR hangsugárzók a legfrissebb jövevények. A sorozat egyelőre mindössze két tagból, a QR 1 állványos, és a QR 3 álló hangsugárzóból áll, de lehetséges, hogy a jövőben házi-mozis tagokkal is bővülni fog majd.

Vérbeli skandináv gyártóhoz híven az Audio Vector hangsugárzókat is az egyszerű, letisztult vonalvezetés és a sallangmentes kivitel jellemzi, amelyhez high-tech anyagok és modern technológiák alkalmazása párosul. A QR modellekben például a tweeter a Gold Leaf (Aranylemez) Air Motion típus, ami lényegében egy ribbonsugárzó precíziósan megmunkált, csiszolt és anodizált titánium membránfelülettel és az űrtechnikában alkalmazott minőségű alumínium lemezből készült AVimg 15682külső borítólemezzel. A csipogót emellett egy a profi felvételi technikában használatos S-stop szűrővel is ellátták, ami a sziszegő hangokat szűri ki hatékonyan, ezáltal biztosítva lágy, részletezett és édeskés megszólalást. A mély/középsugárzók a nagy terhelhetőség és a kellő dinamizmus érdekében dupla mágnessel és különleges 3-rétegű szendvicsszerkezetű membránnal készülnek, amelyben az űrtechnikai kategóriájú alumínium réteg rugalmassága a lágyabb összetevők kiváló belső csillapításával párosul. Mindezek eredményeképpen a hangszóróknak nincsen saját hangjuk és különösen alacsony torzítással rendelkeznek.

QR 1
A két-utas, front reflex rendszerű állványos hangsugárzó Gold Leaf Air Motion tweterrel és egy szendvicsmembrános, Pure Piston technológiájú mély/középsugárzóval rendelkezik. Q-port fantázianevű reflex rése a frontlap legalján húzódik és nagyon alacsony turbulenciát biztosít. Az akár 150 W zenei teljesítménnyel is megbirkózó hangsugárzó alsó határfrekvenciája impozáns 45 Hz, míg a speckó tweeter legfelső határa 105 kHz, tehát még a denevéreknek is bőven képes zenélni. A QR 1 ára 319.000,- Ft/pár.

QR 3
A sorozat szintén bassz-reflex rendszerű álló tagja a Gold leaf tweeter mellett kettő mély/középsugárzóval rendelkezik, alsó határfrekvenciája pedig 30 Hz, vagyis akár szub-wooferes jellegű basszusra is számíthatunk tőle. A közel 1 méter magas doboz zenei teljesítménye 200 W, az ára párban 570 ezer forint.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu