The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AH-D7200 fejhallgató

A komoly szakmai múlttal rendelkező Denon bőséges választékában sokféle készülékfajta képviselteti magát, köztük természetesen a fejhallgatók is, melyek repertoárja az AH-D7200-as típus révén most egy valóban különleges, elsősorban otthoni felhasználásra szánt típussal bővült, egy ideális fülessel a műfaj rajongóinak az előttünk álló hideg hónapokra.

Valódi diófából készült fülkagyló burkolataival az AH-D7200 meglehetősen exkluzív látványvilágot képvisel, nívós műszaki tartalmát pedig a gyártó 50 évnyi tapasztalatát felhasználva alkották meg a Denon mérnökei. A gyártó közleménye szerint a fejhallgató tervezésekor a két legfontosabb tényező a kiváló hangminőség és a különleges komfort voltak.

A fejhallgató kamráit öntött alumínium felfüggesztések tartják, a fejpánt alsó részét lágy báránybőr kárpittal vonták be. Ezzel szemben a fülpárnákon különleges, tartós kialakítású műbőrt alkalmaztak, amely szerintük még a valódinál is jobb komfortérzetet nyújt. A fejre ható oldalirányú nyomást olyan módon optimalizálták, hogy lehetőleg mindenféle fejtípuson zavaró nyomástól mentesen, kényelmes lehessen viselni a 385 g tömegű, fület körbeölelő kialakítású fejhallgatót.

A fülkagylókban lévő 50 mm átmérőjű, ún. FreeEdge technológiával készült, nano-szálas membrános hangszórókat a valódi diófából készült oldallemezekhez rögzített speciális gyanta lemezekből álló felfüggesztés tartja. A membránokat erős neodímium mágnesek mozgatják, a tekercs anyaga pedig rézzel bevont alumínium. A füles kiváló minőségű komponenseinek jelentős része a nagytisztaságú, oxigénmentes réz kábellel egyetemben a felső kategóriás készülékekhez hasonlóan egyenesen Japánból származik. A Denon AH-D7200 fejhallgató 2017. január második felétől hazánkban is megvásárolható lesz, az árával kapcsolatban azonban még nem közöltek információt.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu