The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon AVR-X2400H és AVR-X1400H AV receiverek

A Denon Network AV Receiver sorozatának új ötödik generációs készülékei, az AVR-X2400H és az AVR-X1400H modellek egyaránt kompatibilisek a legmodernebb házi-mozi hang- és képformátumokkal, úgy, mint a Dolby Atmos és a DTS:X, a 4K Ultra HD HDR (High Dynamic Range) és a Dolby Vision, valamint a nagy pontosságú Audyssey MultEQ rendszer beállítási és optimalizálási lehetőségekkel is rendelkeznek. A receiverek emellett az újonnan bevezetett Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is kompatibilisek.

Az új rádióerősítőkben a HEOS multi-room vezeték nélküli zene streaming funkció is elérhető, lehetővé téve, hogy más HEOS termékekkel összepárosítva őket létrehozzunk az egész házra kiterjedő szórakoztató rendszert, melynek minden elemét egy alkalmazással lehet vezérelni. 

Az új AVR-X2400H az elődjét, az AVR-X2300W típust, követve, nemcsak a Legjobb Házi-mozi Receiver 2016-2017 EISA díjat nyerte el, hanem a What Hi-Fi? magazin Legjobb Házi-mozi Receiver díját is megszerezte az árkategóriájában, és emellett még a What Hi-Fi? 2016-os Olvasói Díját is bezsebelte.

Az új AVR-X2400H elődjének funkciói mellett még több képességgel rendelkezik, beleértve az ultra-pontos Audyssey MultEQ XT kalibrációs és beállító rendszert, kiegészítve az új Denon Audyssey MultEQ Editor alkalmazással (megvásárolható az App store-ban), hogy a felhasználó teljesen finom hangolhassa a beállításait. Szolgáltatás csomagja magába foglalja a HEOS multi-room zenei streaming-et is, amely biztosítja, hogy a receiver az egész ház hangrendszerének a szíve legyen.

A 7.2 csatornás rendszerű AVR-X2400H teljesen diszkrét erősítő technológiával készül, a teljesítménye pedig 150 W csatornánként. Dolby Atmos és DTS:X beépített dekódolással egyaránt rendelkezik, amely a hallgatót teljesen körülvevő háromdimenziós mozi élményt teremt. Nyolc HDMI bemenet található rajta és mindegyik támogatja a Full 4K Ultra HD, a HDCP 2.2, a HDR (nagy dinamikatartomány), a BT.2020, a Wide Color Gamut és a 4:4:4 Pure Color al-mintavételezés szabványokat, melyek lehetővé teszik a legújabb eszközök, például játékkonzolok, Blu-ray lejátszók vagy streaming set-top boxok csatlakoztatását. Fel van készítve a Dolby Vision-re és a HLG-re (Hybrid Log Gamma; a jövőbeni firmware frissítés után) is, valamint fejlett videoprocesszorral rendelkezik, így a meglévő alacsonyabb felbontású video anyagokat is fel tudja konvertálni valós 4K-ra. Kettő HDMI kimenetének köszönhetően párhuzamosan lehet hozzá csatlakoztatni hozzá egy TV-t és egy projektort is.

Denon AVR X2400H

A Bluetooth funkció lehetővé teszi a zenék közvetlen lejátszását a hordozható eszközökről, emellett a készülék teljes hálózati csatlakozással is rendelkezik Etherneten vagy Wi-Fi-n keresztül. A kettős antenna és a kétsávos támogatás a zsúfolt Wi-Fi környezetben is erős hálózati jelet biztosít. Az AVR-X2400H számos zenei forrásról biztosít lejátszási lehetőségeket, köztük az Apple AirPlay, a hálózati tároló eszközök (NAS), az internet rádió és a streaming szolgáltatások széles köre, többek között a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal (amennyiben elérhetőek, előfizetés szükséges). A nagy felbontású hangfájlok, köztük a FLAC, az ALAC vagy a DSD (akár 5.6MHz-ig is) szintén támogatottak és kifogástalan minőségben játszhatók le.

A hálózati funkció és az AVR-X2400H-ban levő HEOS integráció által lehetővé válik, hogy mind a hálózatban tárolt zenék, mind az online szolgáltatások vezeték nélkül is megoszthatók a HEOS hangszórókkal és más HEOS kompatibilis készülékekkel a ház körül, létrehozva egy teljes, bővíthető multi-room zenei rendszert. Mindez az ingyenes HEOS alkalmazással működik, amely lehetővé teszi, hogy a rendszert a ház bármely helyiségéből vezéreljük, és egyszerűen kiegészítsük azt extra "zónákkal", illetve hogy a HEOS készülékek kombinációjával egy teljes házibuli hangrendszert hozzunk létre.

Az AVR-X2400H egyszerűen beállítható és használható, köszönhetően a Denon exkluzív telepítési asszisztensének (Setup Assistant), amely a könnyen érthető grafikus menüjének segítségével gyorsan és egyszerűen végigvezeti a felhasználót a telepítési folyamaton, kihegyezve azt a lehető legjobb hangminőségre, és optimalizálva a kritikus rendszer beállításokra. Négy gyorsválasztó funkciógomb segítségével a felhasználó kiválaszthatja a kedvenc bemeneti forrásait, ahol a rendszer emlékszik az egyes források előnyben részesített hangbeállításaira, hogy pontosan tudja visszaadni az előre beállított, preferált hangzást.

A Denon fejlett ECO üzemmódja biztosítja az AVR-X2400H számára, hogy az energiatakarékosságot a használathoz igazítsa, és akár 50%-kal csökkentse az energiafelhasználást, ha az erősítőt alacsonyabb hangerőszinten használjuk. A felhasználó tetszés szerint bekapcsolhatja az ECO módot, vagy ki is kapcsolhatja azt a teljes energiafogyasztáshoz, amikor magasabb hangerőszinten használja az erősítőt, vagy beállíthatja az Auto módot is, és így lehetővé téve az AVR-X2400H számára, hogy a lejátszani kívánt tartalom és a hangerőszint alapján döntéseket hozzon. Egy képernyőn megjelenő Eco mérőn látható a receiver által felhasznált energia mennyisége, így lehetőség van ennek az ellenőrzésére is.

Denon AVR-X1400H: minőségi film és zenei hang még elérhetőbb áron

Az AVR-X2400H mellett a kisebb AVR-X1400H-t úgy tervezték, hogy a hasonló technológia és flexibilitás legjavát még kedvezőbb áron érje el. Teljes Dolby Atmos, DTS:X kompatibilitás és 4K video képesség jellemzi, nem beszélve a Bluetooth hálózati zenelejátszásról, valamint a HEOS vezeték nélküli multi-room rendszerről.

Denon AVR X1400H

Maximálisan 145 W-os csatornánkénti teljesítményével az AVR-X1400H még mindig több, mint elegendő energiával rendelkezik, hogy biztosítsa a hallgatót teljesen körülvevő Dolby Atmos / DTS:X effekteket, míg a hat HDMI bemenet rengeteg kapcsolódási lehetőséget nyújt. Az AVR-X1400H szintén rendelkezik az Audyssey MultEQ XT automatikus kalibrációval és kompatibilis az új Denon Audyssey MultEQ Editor alkalmazással is, miközben a beállítás és a működés egyszerűen elvégezhető az exkluzív képernyőn megjelenő Setup Assistant által. A négy Quick Select gomb használatával azonnal kiválaszthatók a kedvenc műsorforrások és a felhasználó által preferált beállítások.

A Denon egyedülálló, fejlett ECO módja jelentős energia megtakarítást eredményez alacsonyabb hangerőszint mellett, miközben teljes teljesítményt nyújt a mozifilmek akciójeleneteihez. A képernyőn megjelenő kijelző lehetővé teszi az energiafelhasználási információk követését valós időben.

Az AVR-X2400H és az AVR-X1400H modellek 2017 júniusától lesznek elérhetőek a hivatalos Denon kiskereskedőknél.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu