The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megújult a T+A E szériája

 

A német gyártó eredetileg 2007-ben bemutatkozott E szériáját nemrégiben teljesen felfrissítették és modernizálták, hogy a készülékek minden szempontból naprakész minőséggel és szolgáltatásokkal rendelkezzenek.

A három készülékből álló új E sorozat nem csupán egy tessék-lássék ráncfelvarráson esett át, hogy úgy tűnjön, mintha csináltak volna valamit, hanem a gyártó által közölt információk szerint az alapoktól kezdve teljesen áttervezték őket, ráadásként pedig több fontos technológiai megoldást egyenesen a high-end R sorozat modelljeitől örököltek meg.

A PA 1000 E sztereó integrált erősítő csatornánként 140 W folyamatos teljesítménnyel rendelkezik 8 Ohmos terhelésen és kivételesen alacsony 0,004 % THD mellett. Az XLR és RCA bemenetekkel egyaránt felszerelt készülék a line bemenetei mellett opcionális MM/MC phono kártyával is bővíthető, ha valaki analóg lemezjátszót is szeretne hallgatni vele.

9133 ta pa1000e r klein

A sorozat következő tagja az MP 1000 E típus, amely valóban sokoldalú modellként a Bluetooth kapcsolattól a CD lejátszáson át egészen a különféle online kliensekig mindenféle téren biztosítja a különféle zenék megszólaltatásának lehetőségét. A hozzá készült applikáció alapú vezérlés kényelmes és átlátható kezelhetőséget eredményez, az R sorozatból származó DA konvertere révén pedig a DSD fájlokat is fogadja.

mp1000e 02

A 2×115 W teljesítményű R 1000 E rádióerősítő tudományait és szolgáltatásait tekintve a CD lejátszást leszámítva nagyjából a másik kettő készüléket ötvözi magában, így egy meglehetősen kompakt és sokoldalú modellt tisztelhetünk benne applikáció alapú vezérléssel, valamint gazdag analóg és digitális csatlakozási lehetőségekkel.

r1000e teaser audiosystem schwarz silber 1024x683

Audiophyl Kft.
Tel: 1/408-7042
www.audiofil-szalon.hu