The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Denon Design Series - új elegáns CD játszó és sztereó erősítők

A Denon három új modern és divatos külsejű modellel, egy CD játszóval és kettő sztereó integrált erősítővel egészíti ki az elismert Design sorozatát. A PMA-60 erősítő a PMA-50-es alapján készül, sikerére épül, a PMA-30 egy kedvezőbb áru alternatívát kínál, a DCD-100 CD játszó pedig a DRA-100 hálózati receiver kiegészítésére született.

Denon PMA-60 és PMA-30: a dizájn erősítő újradefiniálása

A Denon három évvel ezelőtt indította el a Design Series-t, bebizonyítva, hogy a hifi
komponensek egyszerre lehetnek elegánsak és okosak is, jó hangminőség és elegendő teljesítmény mellett. A Design Series erősítők újradefiniálásával a PMA-50 helyére érkező PMA-60 és a megfizethetőbb áru PMA-30 modellekkel a sorozat még vonzóbbá válik a dizájn-orientált zene szerelmesek számára.

de pma60 e3 e3 e1c jp sp st 001 lo

A PMA-60 egy teljesen digitális erősítő, mely 50 W teljesítményt szállít csatornánként egy elegáns és kompakt kivitelű készülékházból és a következő generációs DDFA technológiának köszönhetően nagyobb hatékonyságot és alacsony torzítást kínál. A Denon saját fejlesztésű Advanced AL32 jelfeldolgozása és a Master Clock Design biztosítja a digitális jelek pontos átadását akár 384 kHz/32 bites és DSD256/11.2 MHz-es ultra-magas felbontásig, amely meghaladja a CD formátum paramétereit. Mindez úgy lett megtervezve, hogy megfeleljen a modern zenehallgatók követelményeinek, így rendelkezik egy USB B típusú bemenettel a számítógép csatlakoztatásához, a Bluetooth aptX és az NFC felel a telefonokról és táblagépekről történő vezeték nélküli audio továbbításért, emellett van rajta két optikai és egy koaxiális digitális bemenet, egy analóg bemeneté és fejhallgató kimenettel is rendelkezik állítható Gain funkcióval, hogy ki tudja szolgálni a fejhallgatók széles választékát.

de pma30 e2 jp sp st 201 lo
A PMA-30 még nála is elérhetőbb árban van. A 2×40 W teljesítményű erősítő nem rendelkezik a PMA-60 USB B számítógépes bemenetével és annak egyszerűsített digitális jelfeldolgozásával. A PMA-60-hoz hasonlóan vízszintesen vagy függőlegesen is használható, intelligens, automatikusan forgó OLED kijelzővel, mélynyomó kimenettel és kiváló minőségű távvezérlővel.

de dcd100 e2 jp st 101 lo

A Denon DCD-100 egy magas minőségű CD-transzport, amely tökéletesen illeszkedik a DRA-100 receiverhez A Denon még korábban mutatta be a DCD-50 CD-transzportot, hogy megfelelő partnert kínáljon a PMA-50-hez, és ez a modell továbbra is elérhető, így együtt használható a PMA-30 és a PMA-60 erősítőkkel. De most már itt van a DCD-100 is, amely a Design Series DRA-100 receiverének szélesebb méretéhez igazodik. Rendelkezik koaxiális kimenettel, közvetlen digitális csatlakozást biztosítva a receiverhez, míg az analóg kimenetét egyéb más erősítőkhöz tudjuk használni. A DCD-50-hez hasonlóan ez is rendszer távvezérlési lehetőséget kínál és lehetővé teszi a DCD-100 egy távvezérlővel történő vezérlését egy partner Design Series erősítővel, vagy receiverrel. Emellett a slot-loading CD-transzport nemcsak CD-ket, hanem a MP3 és WMA fájlokat is le tudja játszani az írható lemezekről.

Az új PMA-60, a PMA-30 és a DCD-100 modellek 2017. szeptember végétől lesznek elérhetők a hivatalos Denon kiskereskedőknél. A DRA-100 hálózati receiver és a DCD-50 CD játszó továbbra is kaphatók.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu