The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

A Denon HEOS rendszerei immár az Amazonhoz is kapcsolódnak

A Denon nemrégiben izgalmas együttműködésbe kezdett az Amazonnal, amely a HEOS készülékek tulajdonosai számára jelent újabb lehetőségeket és hasznos funkciókat. Az Amazon Music jelenleg az iparág egyik legkifinomultabb szolgáltatásának tekinthető, és mostantól fogva a HEOS vezeték nélküli multi-room hangrendszerek lehetővé teszik a felhasználók számára az Amazon Music-fiókjuk közvetlen elérését is.

Az Amazon Music Unlimited segítségével a HEOS tulajdonosok elérhetik a rendelkezésre álló mintegy 40 millió dalt, közöttük a legújabb megjelenéseket is. Az Amazon Music Unlimited emellett számos további állomást és lejátszási listát tartalmaz, beleértve a legfrissebb kiadásokat is, rövidesen pedig az Amazon "My Music" gyűjteménytámogatás is elérhetővé válik. A HEOS széria tehát minden szempontból folyamatosan fejlődik, hogy megfeleljen a fogyasztói igényeknek, mivel a vezeték nélküli multi-room hangrendszerek népszerűsége folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

A HEOS egy fejlett multi-room rendszer, amely vezeték nélküli több zónás hangszórókat, soundbar-okat, mélynyomókat, a HEOS Drive több zónás erősítőt, a HEOS AVR-t, hálózati AV receivereket, valamint a HEOS Linket és a HEOS Amp-ot tartalmazza, melyek a Hi-Fi rendszerekre és a passzív hangszórókra is kiterjesztik ezt a hasznos funkcionalitást. A HEOS az otthonok bármelyik vagy akár mindegyik szobájában megszólaltathatja a zenét, ha a felhasználó csatlakozik egy meglévő Wi-Fi hálózathoz az iOS, Android és Amazon Fire eszközökön keresztül elérhető ingyenes HEOS alkalmazással. A rendszer egy másik plusz szolgáltatásaként a HEOS képes lejátszani a nagy felbontású audio fájlokat is, míg a Bluetooth kapcsolat beillesztése lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a HEOS hangszórókat akár az otthoni Wi-Fi hálózaton kívül, például egy parkban vagy a tengerparton is használhassák.

A HEOS multi-room vezeték nélküli hangrendszerek meghallgathatók és megvásárolhatók a hivatalos Denon márkakereskedőknél.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu