The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Kompakt és rackbe is beszerelhető az új Denon HEOS Superlink multi-room előerősítő

Új taggal bővül a Denon egyre szerteágazóbb lehetőségeket biztosító HEOS multi-room szériája. A HEOS Super Link hálózatos multi-room előerősítő egy négy zónát támogató készülék karcsú és kompakt, rackbe is beszerelhető házzal, amelynek megalkotásakor a rendszerépítők szempontjait is maximálisan figyelembe vették.

A HEOS Link sikerén alapuló HEOS Super Link mind a négy HEOS zónát egyetlen 1U (1.75" magas) házba építve tudja kiszolgálni. A népszerű gyártók, köztük a Control4, a Crestron, az RTI, az URC és az ELAN erőteljes, harmadik fél által biztosított vezérlése révén a HEOS Super Link szinte bármilyen professzionális minőségű otthoni audio környezetben testre szabható. Az erősítő háza rack fülekkel is rendelkezik, vezetékes Ethernet csatlakozása és áramvonalas, kompakt mérete révén pedig ideális megoldás lehet egy komplett otthoni többzónás audio rendszer kiépítéséhez. Abszolút újdonságként az Amazon Alexa technológiáját kihasználva a HEOS Super Link hanggal is működtethető, újabb izgalmas lehetőségeket kínálva ezzel a felhasználók számára.

"A rendszertelepítők számos otthoni lehetőséget keresnek, amikor otthoni audio megoldásokról van szó: a multi-room streaming forrás, a megbízhatóság, a harmadik féltől származó vezérléssel való kompatibilitás és az igazi all-in-one megoldás csak néhány a követelmények közül - és a HEOS Super Link pontosan ezt nyújtja, és még ennél is többet "- mondta Brendon Stead, a Sound United, a Denon anyavállalatának termékfejlesztési alelnöke.
"A Denon elkötelezettségét kihangsúlyozva a Custom Install piacon és a modern fogyasztók mellett, a HEOS Super Link növeli a meglévő HEOS ökoszisztémát, miközben a telepítők számára egy sziklaszilárd, könnyen integrálható, multi-room streaming audio előerősítőt kínálunk, amely magas szintű teljesítményt nyújt a lehető legjobb hangteljesítmény elérése érdekében; a HEOS Super Link ideális megoldás egy többzónás otthoni audio rendszerhez."

170206 HEOS SuperLink product back

A HEOS Super Link a Denon HEOS multi-room hangrendszerének szerves része, amely kifejezetten úgy lett tervezve, hogy lehetővé tegye a felhasználók számára, hogy az otthonukban bárhol, vagy akár mindenhol élvezhessék a kedvenc zenéiket. Együtt vagy egyedileg, a HEOS termékek erőteljes vezeték nélküli Hi-Fi hangszóróként működnek, amelyek tiszta, pontos és nagyfelbontású hangzást biztosítanak. A meglévő otthoni hálózat és az iOS, az Android és a Kindle Fire™ HEOS alkalmazások segítségével a felhasználók saját zenei könyvtárukban kereshetnek, böngészhetnek, valamint lejátszhatnak zenéket az online streaming szolgáltatásokból és több ezer internetes rádióállomás közül - köztük a Spotify®, a Deezer, az Amazon Music®, TuneIn, Tidal, MOOD:Mix, Napster, SoundCloud és még sok más szolgáltató alkalmazásának a használatával.

A készülék legfontosabb jellemzői a következők:
• Négy független HEOS zóna
• Amazon Alexa hangintegráció (ahol a szolgáltatás elérhető)
• Dedikált analóg, optikai és koaxiális kimenetek minden zónához
• Harmadik fél vezérlés kompatibilitás
• Négy x 12V-os Trigger kimenet
• Két optikai, két digitális koaxiális és négy analóg bemenet (mátrix kapcsolás)
• Négy USB bemenet
• Választható sztereó / Mixed mono kimenet
• Választható High Pass / Low Pass szűrők
• Két Ethernet bemenet
• Tartozék rack fülek
• 1U (1,75 ") állvány magasság (lábak eltávolítva)
• Többfeszültségű tápegység
• Dolby Digital dekódolás (Downmix 2.0ch-ig)
• 192/24 FLAC, ALAC, WAV, DSD 2.8MHz és 5.6MHz lejátszás

A Denon HEOS Drive egy négy HEOS zónával rendelkező nyolc csatornás, multi-room erősítő, ami a rendszertelepítők, továbbá azon felhasználók számára lett tervezve, akik nem kívánnak külső erősítésre támaszkodni. A hangszóró kimeneteken felül mindegyik zóna sztereó analóg bemenettel, sztereó analóg előerősítő kimenettel, USB porttal és 12 V-os trigger kimenettel is rendelkezik.

A HEOS Super Link és a HEOS Drive mellett a Denon HEOS sorozat négy vezeték nélküli több zónás zenelejátszóval rendelkezik: a HEOS 1, HEOS 3, HEOS 5 és HEOS 7 modellekkel. A sorozat többi tagja a HEOS 1 GoPack, a HEOS Link, a HEOS Amp, a HEOS SUB, a HEOS HomeCinema, a HEOS Bar és a HEOS AVR.

A Denon HEOS Super Link 2017 novemberében lesz elérhető. A HEOS by Denon termékek elérhetők a hivatalos Denon kiskereskedőknél.


Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu