The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Lumin D2 streamer

A Lumin D1 jelű népszerű, korábban nálunk is nagyon szépen szerepelt hálózatos streamerét az új D2 típus váltja fel, amely lényegében minden fontos elemében jobb lett és megváltozott az elődjéhez képest, vagyis a jó ezúttal még jobb lett.

Az ezüstszínben és feketére anodizált változatban készülő D2 háza nagyobb lett a korábbinál, így a készülék immár a megjelenésében is jobban illik a többi audio komponenshez, kasztnijának a rezonanciák szempontjából különösen fontos merevsége pedig szintén jelentős javuláson esett át. A streamer lelkét jelentő processzor egy új generációs, nagyobb teljesítményű típus, aminek köszönhetően a D2 immár a DSD jeleket is kezeli egészen az 5,6 MHz-es DSD128 változatig, valamint DSD upsampling illetve DoP (DSD over PCM) funkciókkal is rendelkezik. A DAC a Wolfson WM8741-es chipjére épül, a hozzá mellékelt „körítés” nívós és magas színvonalú. A jó hangzás szempontjából a digitális szekció mellett természetesen az analóg áramkörök is ugyanolyan fontosak, ezért az új típus analóg részegységei is komoly változásokon estek át, emellett a készülék vadonatúj tápegységet is kapott, hogy a kifinomult áramkörök tápellátása is még magasabb színvonalú legyen.

LUMIN D2 rear close up1 on white

A fentieken túlmenően az immár Roon Ready D2 számos egyéb területen fejlődött elődjéhez képest, többek között szimmetrikus XLR kimenetet kapott, továbbfejlesztették a szoftverét és a hozzá készített Androidos és iOS appok is több funkcióval rendelkeznek, mint a korábbiak.


Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu