The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Díjtalan DTS Virtual:X firmware frissítés a Denon AV receiverekhez

A Denon nemrégiben jelentette be, hogy az általa gyártott A/V receiverek mostantól fogva ingyenesen megkaphatják a DTS Virtual:X firmware frissítést. Az új tudománynak köszönhetően az AV receiverek tulajdonosai gazdag és magával ragadó 3D-s hangot kaphatnak, anélkül, hogy magassági, vagy hátsó hangszórókat vásárolnának, és újabb hangsugárzókkal kellene telerakniuk a szobájukat.

A DTS Virtual:X technológia támogatja a bemeneti forrásokat a sztereótól a 7.1.4-es formátumig (11.1 csatorna), és lejátssza ezt a kiterjedt hangélményt a 2.0 sztereo rendszerektől kezdve az 5.1, sőt a 7.1-es hangsugárzó kiépítéseken is. 

A DTS Virtual:X firmware frissítés már elérhető több Denon A/V receiverre, köztük az AVR-X1400H, az AVR-X2400H és az AVR-X3400H modellekre. A frissítés 2018 tavaszán lesz elérhető az AVR-X4400H és az AVR-X6400H készülékekre. A firmware frissítési kínálat újabb bizonyítékát jelenti annak, hogy a Denon folyamatosan új technológiákat kínál a meglévő termékeire, plusz értéket biztosítva ezáltal a vásárlóik számára.

A DTS Virtual:X-ről további információkért tekintse meg az alábbi videót: https://www.youtube.com/watch?v=BVqGmpofMX0

A Denon A/V receivereket a hivatalos Denon viszonteladóknál lehet megvásárolni.
További információért látogasson el a www.denon.hu weboldalra.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu