The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Marantz slimline hálózati receiverek Alexa hangvezérléssel

A Marantz NR1608 és NR1508 slimline AV receivereit felváltó új NR1609 és NR1509 modellek többek között most már az Alexa hangvezérlési funkcióval is rendelkeznek így olyan nagy teljesítményű és rugalmas otthoni szórakoztató központokká váltak, amelyek szinte bármilyen kis helyre beférnek és egyszerűen kezelhetők.

A két új kompakt modell a mindössze 10,5 cm-es magasságának köszönhetően akár a legszűkebb polcon, vagy TV-szekrényben is installálható, miközben egy fejlett házi-mozi és hi-fi rendszert kínál, beleértve a 4K kompatibilitást, a legfrissebb hangformátumokat, az átfogó zene streaminget és a HEOS integrációnak köszönhetően a multi-room képességet. A HEOS emellett a hangvezérlés világába vezető ajtót is kinyitja, egyszerűen azáltal, hogy hozzáadja a HEOS készséget bármely Alexa eszközhöz. Már a belépő szintű Echo Dot-tól felfelé lehetőség van hangparancsok használatára a receiverek hangvezérléséhez, azok be- és kikapcsolásához, a bemenetek kiválasztásához, a hangerő szabályozásához és így tovább. Akár a 7.2-csatornás NR1609-et, akár az 5.2-csatornás NR1509-et választja, több mint elegendő teljesítményű minőségi hangzással töltheti meg szobáját, legyen szó TV műsorokról, filmekről, hálózaton tárolt zenékről, vagy streaming szolgáltatásokról - többek között a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal zenetárából. Mindkét modellben megtalálható a vezeték nélküli Apple AirPlay és Bluetooth jelátvitel is, amely egyszerű streaminget jelent telefonról, tabletről és számítógépről.

NR1609: a legújabb formátumok, hálózati streaming és multiroom - kompakt formában
A slimline kivitelű NR1609 hálózati AV-receiver szinte bárhová elhelyezhető, a teljesítménye 90 W csatornánként és rendelkezik a legújabb video- és audio formátumokkal, beleértve a jövőbiztos 4K képességeket, a 3D hangzást, valamint a Dolby Atmos és a DTS:X/DTS Virtual:X formátumokat. Tulajdonosai valószínűleg nem csak a beépített hálózati zene streaming funkciót, hanem a HEOS multi-room integrációt is értékelni fogják. Nem kevesebb, mint nyolc HDMI bemenettel rendelkezik, közülük egy az előlapon található. Az NR1609 kezeli az összes legújabb és jövőbeli 4K video formátumot, úgymint 4K/60Hz teljes átviteli sebesség, 4:4:4 szín felbontású HDR és BT 2020, Dolby Vision és a Hybrid Log Gamma, valamint 3D-s hangzást biztosít a Dolby Atmos 5.1.2 formátumig, mind a surround, mind pedig a magasság csatornák belső erősítésével. Az Audyssey MultEQ automatikus szoba kiegyenlítés leegyszerűsíti a beállításokat, míg az Audyssey Dynamic Volume és a Dynamic EQ biztosítja a kényelmes zenehallgatást még alacsony hangerőszinteken is.

Marantz NR1609

Természetesen elérhető mind a vezetékes, mind pedig a Wi-Fi internet kapcsolat, beleértve a továbbfejlesztett 2,4 GHz-es és 5 GHz-es kétcsatornás támogatást a zsúfolt vezetéknélküli környezetekhez. Az NR1609 szinte korlátlan zenei szolgáltatáshoz kínál hozzáférést, a hálózati zene lejátszásban akár a DSD2.8/5.6MHz felbontásig, beleértve a zenei szolgáltatásokat is, emellett elérhető a TuneIn internetes rádió, a Deezer, a Spotify Connect és a Tidal. A „másik világot” is képviselve kapunk még egy phono bemenet is az analóg lemezjátszókhoz!

A beépített HEOS integráció lehetővé teszi, hogy a készülék együttműködjön más HEOS készülékekkel a multi-room audio érdekében, mindezt az intuitív HEOS alkalmazás vezérlésével, míg az Alexa HEOS-készségnek köszönhetően akár a hangvezérlést is használhatja, vagy vezérelheti akár a Marantz Remote alkalmazás segítségével is.

marantzslimline1

Az NR1609 főbb jellemzői

• Slimline 7.2 csatornás AV Receiver
• Csatornánként 90 W-os erősítés
• Nyolc HDMI bemenet jövőbiztos Full 4K video kompatibilitással
• 3D-s Dolby Atmos 5.1.2 és DTS:X/Virtual:X hang
• Audyssey MultEQ, Dynamic Volume és Dynamic EQ
• Zenelejátszás DSD5.6MHz-ig, plusz Deezer, Spotify Connect és Tidal
• USB audio bemenet az előlapon
• Alexa hangvezérlés: a fő funkciók elérhetőek a HEOS készség révén, elérhető firmware frissítéssel
• Marantz Remote app vezérlés
• Beépített HEOS multiroom
• Bluetooth és Apple AirPlay vezeték nélküli zene streaming
• Mozgó mágneses phono bemenet egy lemezjátszóhoz
• 2,4/5 GHz-es Wi-Fi a zsúfolt vezeték nélküli környezetekhez
• Egyszerű beállítás és vezérlés, valamint energiatakarékos Intelligens ECO mód

NR1509: a házi-mozi rendszer és a zene streaming egyszerűvé és stílusossá vált
A rendkívül kedvező árú NR1509 teljes házi-mozi rendszert és zene lejátszási megoldást kínál azok számára, akiknek nincs szüksége Dolby Atmos/DTS:X képességre, de mégis egy kompakt és egyben elegáns központi készüléket szeretnének. A Dolby TrueHD és a DTS-HD Master Audio funkcióval ellátott 5.2 csatornás receiver öt, egyenként 85 W-os Marantz erősítő csatornával és hat HDMI bemenettel rendelkezik - közülük egy az előlapon, jövőbiztos teljes 4K video-val.

M NR1509 dot copy

Az NR1609-hez hasonlóan a hálózati zenelejátszás itt is támogatott egészen a DSD5.6MHz-ig, valamint a Deezer, a Spotify Connect, a Tidal és a TuneIn Internet rádió is a fedélzeten van. A zenéket vezeték nélkül is továbbíthatjuk mind a Bluetooth, mind pedig az Apple AirPlay vezeték nélküli kapcsolat segítségével. A HEOS multi-room integrációnak köszönhetően egyszerűen megoldható akár az egész ház hangosítása, beleértve az Alexa hangvezérlést is az Alexa HEOS készségen keresztül.

Az NR1509 főbb jellemzői:

Mint az NR1609, kivéve:
• 5.2 csatornás AV receiver Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio dekódolással
• 5×85 W-os erősítő
• Hat HDMI bemenet, közülük egy az előlapon, a jövőbiztos teljes 4K-val

A Marantz NR1609 és NR1509 modellek 2018 júniusától lesznek elérhetőek fekete vagy ezüst-arany színekben a hivatalos Marantz kiskereskedőknél.

Horn Distribution (HU) Kft.
Tel: 1/347-0020
www.horn.eu