The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadraspire állványok az Akusztikában

A jó minőségű készülékek és hangsugárzók önmagukban még sajnos nem garantálják a jó végeredményt, ahhoz még megfelelő kábelek, tápeszközök, kiegészítők és persze hifi állványok is kellenek.

A kellően rezgésmentes környezet megteremtése mindenféle korrekt rendszer installáció szerves részét képezi, amihez igényes alátétek és hangsugárzó illetve készülék állványok szükségeltetnek. Utóbbiak terén nagyon jó választások a brit Quadraspire elegáns és nagyon jó tulajdonságokkal rendelkező típusai, melyekből többféle méretű, kialakítású és felépítésű változat áll rendelkezésre.

A Quadraspire története
Több mint 20 évvel ezelőtt Eddie Spruit, a Quadraspire alapítója még kezdő ügyvédként ült az íróasztala mögött, de már akkor érezte, hogy biztosan nem onnan fog nyugdíjba menni. A jog helyett ugyanis sokkal jobban érdekelték a dekoratív bútorok, főleg azok, amelyeken a különféle hifi készülékeket is ízlésesen el lehet helyezni. Elsőként így értelemszerűen egy hifi állványt tervezett, amelyet aztán megmutatott a barátainak, akik közül többen mindjárt maguknak is akartak egyet, sőt, arra is bátorították, hogy üzletszerűen fogjon bele a tervezésbe és az építésbe. Elsőre persze ijesztő elgondolás volt a biztos és jól fizető állást feladni egy álom kedvéért, de Eddie Spruit hatodik érzéke azt súgta, hogy vágjon bele, és mint később kiderült, nagyon jól tette. Első lépésként számos eredeti változatú Q4 állványt épített, amelyeket aztán különféle hi-fi kiállításokon mutatott be annak reményében, hogy felkelti velük a forgalmazók és a kereskedők figyelmét. Jól kalkulált és bejött a számítása. Elsőként egy közismert londoni Hi-Fi kereskedő vásárolt egyet magának, amit kipróbálva felfedezte, hogy a hangminőség lényegesen jobb lett, mint a korábban használt típusokkal. Leadta hát az első rendelését és ezzel el is indult a Quadraspire állványok mind a mai napig tartó töretlenül sikeres története. Napjainkban a Quadraspire saját tulajdonú üzemmel rendelkezik a gyönyörű ókori római eredetű angol városban, Bathban, amely napi inspirációt nyújt számukra a tervezéshez, a fejlesztéshez és a kivitelezéshez. A felhasznált alkatelemek szinte 100% -a házon belül készül, és az összes CNC-megmunkálási folyamatot illetve minden egyéb gyártási lépést saját maguk végeznek.

QQAVM

A moduláris rendszerű (polconként építhető) Quadraspire állványok azon koncepció alapján készülnek, hogy egyszerre legyenek vonzóak és hatásosan javítsák az audio rendszerek minőségét. A Quadraspire szakemberei már korábban felfedezték, hogy az acél helyett érdemesebb alumíniumot használni, a polcok finom ívei pedig sokkal légiesebb és elegánsabb látványt nyújtanak, mint szögletes lapok, valamit kisebb tömeget eredményeznek. Állványaik minőségét tovább javította a felhasznált anyagok alapos és körültekintő kiválogatása, és a gyártási technikák folyamatos fejlesztése. Az új anyagok és tervek erősebbé és egyben könnyebbé is tették az állványaikat, továbbá kibővítették az elérhető változatok számát. Legkomolyabb típusaik polcai úttörő megoldásként bambuszból készülnek, most pedig az új foszfor-bronz kombinációt kezdték alkalmazni, amely ismét újabb távlatokat nyithat az állványok minőségében.

A Quadraspire állványokat Magyarországon az Akusztika forgalmazza, új bemutatótermükben többféle típus megtekinthető és kipróbálható a klasszikus Q4 legújabb EVO változataitól kezdve a házi mozis verziókon át egészen a high-end bambuszos típusokig.


Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu