The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Hegel H95 hálózatos erősítő

Többféle izgalmas módosítást eszközöltek a belépő Hegel H90-es erősítőn, amely így már H95 néven folytatja tovább a pályafutását, jól sikerült elődjénél még kifinomultabb hangminőséggel és gazdagabb szolgáltatás repertoárral.

Az Engine2 meghajtó egységgel rendelkező erősítő hálózatos funkciókkal és többféle digitális bemenettel is rendelkezik (1×koax SPDIF, 3×optikai, 1×USB B), így kiemelten fontos fejlesztésnek tűnik a korábbinál jobb új DAC modul beépítése, amellyel tovább növelhető a készülék minőségi potenciálja a digitális forrásokról való zenehallgatás esetében. Az új DAC modul ugyanaz a típus, mint ami a gyártó drágább H120-as és H190-es modelljeiben található; az új egység hozzájuk hasonlóan simább, precízebb és dinamikusabb megszólalást ígért.

Interiour H95 Bowers REG STR

A tápegységben és az analóg erősítő fokozatban történt módosítások szintén a hangminőség további javulását eredményezik, míg a beépített fejhallgató erősítő zajszintjének csökkentése a füles rajongók számára lehet izgalmas újdonság.

A módosítások nem hagyták természetesen érintetlenül a készülék hálózatos és vezeték nélküli zenehallgatás szekcióját sem; e téren az újdonságok listáján a Spotify Connect, az Airplay2 frissítés elérhetősége és az UPnP egység jelentős mértékű javítása található.

H95 BCK

Az új Hegel H95 erősítő várhatóan szeptemberben érkezik meg a hazai forgalmazó üzletébe.


Audio Centrum
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu