The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Sennheiser HD 250BT fejhallgató

A Sennheiser új HD 250BT fejhallgatója izgalmas hangzást, dinamikus basszust és a csúcsminőségű Bluetooth kapcsolatnak valamint a 25 órás akku-élettartamnak köszönhetően nagyfokú szabadságot kínál a mobil zenehallgatás napjainkban igencsak divatos műfajában.

A Sennheiser új HD 250BT fejhallgatóját természetesen a gyártó kiváló jelátalakító technológiájával látták el, így a kiváló minőségű audio kodekek (AAC és aptXTM) támogatása, valamint a sziklaszilárd Bluetooth 5.0 kapcsolat révén a felhasználók bármilyen szituációban problémamentesen és minőségi módon hallgathatják vezeték nélkül a kedvenc zenéiket. A személyi ízlésükhöz szabott hangzásélményt keresők a Sennheiser Smart Control alkalmazás intuitív EQ-jának használatával az elvárásaiknak megfelelően állíthatják be a fejhallgató alapból is dinamikus basszussal rendelkező hangzását. Az aptX™ Low Latency technológia biztosítja, hogy videók vagy filmek nézésekor a kép és a hang tökéletes szinkronban legyen.

„Figyelemre méltó teljesítménnyel és fejlett funkciókkal bíró, valamint megfizethető áron kínált, új HD 250BT fejhallgatónk súlycsoportját meghaladó teljesítménnyel teszi tökéletesebbé a mindennapi hangzásélményt” – mondta Jermo Köhnke, a Sennheiser termékmenedzsere. „Ez a belépő szintű fejhallgató számos olyan prémium kategóriás tulajdonsággal bír, amely az éjszakai klubokhoz méltó hangzásélményt biztosít számodra – bármerre is jársz.”

A masszív konstrukciójú, ezáltal a mobil használatból eredő „gyűrődéseket” is jól bíró, puha, jó hangszigetelő fülpárnáival pedig kényelmes viselhetőséget biztosító HD 250BT fejhallgatóval útközben is hosszú órákon át lehet zenét hallgatni vagy videókat nézni, a beépített mikrofonját használva pedig közben a telefonbeszélgetéseket is praktikusan le lehet bonyolítani. A rendkívüli, 25 órás akku-élettartamnak köszönhetően lényegében akár egy napig folyamatosan lehet használni, így az élményeknek tényleg semmi sem szabhat határt.


Audio Partner Kft.
Tel: 23/414-057
www.audiopartner.hu