The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

AKG Y20 és Y20U fülhallgatók

Megjelentek az AKG ’Y’ fülhallgató sorozatának legújabb és egyben legkisebb tagjai; a kedvező áron kínált hallójáratba dugható belépő típusok elsősorban az okos telefonokhoz és egyéb mobil zenehallgató kütyükhöz mellékelt filléres gyártmányok minőségi cseréjére lehetnek alkalmasak.

Az AKG aktuális újdonságai háromféle különböző méretű gumibetéttel rendelkeznek, így bizonyosan mindenféle alakú és méretű hallójárathoz megtalálják az utat. A 8 mm-es hangszóróval szerelt fülhallgatók impedanciája mindössze 16 Ohm, ami abszolút ideálissá teszi őket a kisteljesítményű hordozható eszközökkel és az e téren szintén nem túlzottan jeleskedő okos telefonokkal való használatra.
A külsőleg és felépítésüket tekintve gyakorlatilag azonos AKG Y20 és Y20U típusok között az egyetlen különbség az utóbbi modell head-set modulja, amivel az Y20U telefonálásra és Skype beszélgetésekhez is tökéletesen alkalmas.

A kisebbik Y20 típus 5.999,- Ft-ba kerül, de a nagyobb Y20U-ért is csak 8.999,- Ft forintot kérnek, jelenleg már mind a kettő kapható. Az iOS és Android mobileszközökkel egyaránt használható Y20U sárga, szürke, türkizkék és fekete színekben kapható, az Y20 esetében viszont csak a klasszikus fekete vagy fehér színek közül lehet választani.


Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu