The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Audia Flight Three S

Modell frissítésen esett át az Audia Flight integrált erősítő sorozatának „legkisebb” tagja. A high-end gyártó kínálatában régóta szereplő Flight Three sorozatot a Flight Three S váltja, amely nem csak belsejében, de külső megjelenésében is megújult.

Az Audia Flight Three integrált erősítőre eddig sem volt jellemző a takarékosság, hiszen a masszív vastag alumínium előlap és az erős, rezonanciamentes fém ház alatt két túlméretezett tápegység foglalt helyet, mely a szeparált elő-végerősítőt és egyéb kiegészítő áramköröket látta el az éltető energiával. Az új Flight Three S sorozat az eddigi 400VA-es táp transzformátor helyett 600VA-es típust kapott, mágneses árnyékolással.

flight 3 s interno pianta 640

Az áram visszacsatolás elvén működő, rendkívül gyors és zenei hangú készülék kimenő teljesítménye így az eddigi 2×75W-ról 2×100W-ra hízott, ami a nagy trafónak köszönhetően stabilan, folyamatosan rendelkezésre áll. A nagy teljesítmény mellé, nagy sávszélesség is párosul, rendkívül jó impulzus válaszidővel.
A készülék hátulján katonás rendben sorakoznak a jó minőségű - szimmetrikus és aszimmetrikus - ki és bemeneti csatlakozók. Az erősítőhöz opcionálisan egy igen jó minőségű 24bit / 192Khz-es DAC modult és MC/MM phono modult is kínál a gyártó.

flight 3 s posteriore 640
Az előlap a prémium sorozatból már jól ismert Audia Strumento előerősítő külső formavilágát örökölte. A vastag, 15mm-es alumínium előlapja ízlésesen mosolyog ránk, melyen egy nem túl hivalkodó, de jól olvasható kijelző tudatja a használat során fontos információkat. A fekete és ezüst színben választható készülékek hamarosan beérkeznek a forgalmazó bemutatótermébe, így aki szívesen meghallgatná őket, érdeklődjön a Stream Audio Kft. elérhetőségein keresztül.

www.streamaudio.hu