The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dynavoice Thunder T-10 szub-woofer

A svéd gyártó Thunder, azaz mennydörgés nevű szub-woofer sorozatát ez idáig mindössze a nálunk is meglehetősen hatásos módon bemutatkozott T-12 modell képviselte, nemrégiben azonban a család kéttagúra bővült a felépítését tekintve szinte azonos, csak éppen kisebb T-10-es típussal.

Az elegáns lakk fekete és lakk fehér színekben kapható T-10 egy szabályos kocka alakú aktív mélysugárzó 350×350×350 mm-es, vagyis még a kezelhető kategóriába tartozó méretekkel. Alapvetően egyszerű formáját a kellemes ívekben lekerekített élek és sarkok dobják fel, így a fényes szub összességében gusztusos jelenségnek mondható. Magát a doboz szerkezetet vaskos MDF lapokból állították össze és belül még egy merevítő idommal is ellátták annak érdekében, hogy a basszus reprodukció során óhatatlanul fellépni szándékozó vibrációk kialakulásának elejét vegyék.

Nagyobb testvéréhez hasonlóan a T-10 szintén a leginkább akusztika-barát zárt rendszerben működik, 250 mm-es alumínium membrános dohogója pedig ugyanúgy előre tekint. A hangszórót alumíniumöntvény kosárba építették, sőt a lengőtekercse és a doboz hátlapján lévő fekete, szálcsiszolt csatlakozó panel is alumíniumból készült. Energikus meghajtásáról egy 650 W csúcsteljesítményre képes D osztályú erősítő gondoskodik, ami vélhetően ugyanaz a típus, mint ami a T-12-ban is szerepel, úgyhogy a prezentációja miatt biztos nem kell aggódni. Csatlakozási lehetőségekből elegendő a kínálat, ami sztereó előfok be- és kimenetekből, valamint dedikált mélysugárzó bemenetből áll, egyaránt aranyozott RCA aljzatokkal megvalósítva. Az alattuk lévő három potméter a hangerő, a keresztváltó (35 Hz – 150 Hz), valamint a fázis (0-180 fok) fokozatmentes állítására szolgál. A készülék automatikus ki-bekapcsolás funkciót is kapott, így tulajdonképpen kényelmes módon állandón bekapcsolva lehet hagyni.


Stream Audio
Tel: 30/211-5253
www.streamaudio.hu