The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL Charge 2

A modellfrissítés elérte a JBL sikeres Bluetotth hangsugárzóját is. A kiváló alapötlet – hogy a készülék egyben hordozható töltőként is funkcionáljon – a tepsi méretű, rövid üzemidejű mobilok térnyerésével egyre népszerűbb lett, ehhez, és a 6000 mAh-s akkucsomaghoz nem nyúltak, de a hangi-, és szolgáltatási jellemzők alaposan megváltoztak. A kismértékben megnövelt hangszórók (41-ről 45 mm-re) akusztikai illesztését reflexport helyett két passzív membrán végzi, a jelek szerint elég hatékonyan, mert a basszus-átvitel jelentősen javult.


A vezeték nélküli átvitellel kapcsolatos szolgáltatások bővültek. A Charge 2-n már használható a „Bluetooth Social Mode”, mely egyszerre 3 eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé, azok felváltva küldhetnek zenéket a készülékre. Konferenciabeszélgetések lebonyolítására is kiválóan alkalmas a Charge 2, visszhang és zajszűrő technológiájának köszönhetően kiváló minőségben, érthetően és tisztán szólalnak meg a beszélgetések.

http://www.extremeaudio.hu/