The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Marley Audio - tovább bővült a zenehallgatás szabadsága

Újabb három mobil Bluetooth hangszóró érkezett a Marley Audio folyamatosan bővülő színes és izgalmas választékába, a Riddim BT, a Get Together Mini és a Bag of Riddim 2, amelyek még további alternatívákat kínálnak a minőségi, ám cseppet sem hétköznapi audio berendezések rajongóinak.

Az EM-JA012 jelű új Riddim BT a gyártóra jellemző naturalitás és természetszeretet jegyében túlnyomó részben újrahasznosított anyagokból készült, valódi bambuszborítású készülékházzal, lecsatolható bőrfogantyúval, valamint fekete illetve bézs színű bevonattal. A hangszóró klasszikus vonalszintű line bemeneten és a Bluetooth 4.0 kapcsolaton keresztül egyaránt meghajtható, így a mobil hangszóró szerepkör mellett otthoni számítógép hangszóróként vagy zeneeszközként is használható. A kettő darab 38 mm-es szélessávú hangszórót 3 W teljesítményű DSP-vel kiegészített erősítőrendszer hajtja meg. A Riddim BT ára 34.999,- Ft.

Get Together Mini HFP Online

A következő, némileg nagyobb EM-JA013 Get Together Mini 24 W teljesítményével már egy jóval komolyabb hangrendszernek tűnik. A jellegzetes Marley dizájnú készülék bambuszborítású előlappal és különlegességképpen különféle, például farmer vagy növénymintás oldallap dekorációkkal is kapható. Hangrendszere kettő 5 cm-es mély/középsugárzóból és kettő 2 cm-es tweeterből áll, melyeket még egy basszust segítő passzív radiátorral is kiegészítettek. A készüléken található USB port az egyéb mobileszközök feltöltésére is alkalmas, a hangszóró saját akkumulátora pedig 10 órányi zenehallgatást biztosít. A Get Together Mini ára 39.999,- Ft.

Bag of Riddim HFP Online

A harmadik újdonság az EM-JA014 Bag of Riddim 2, a Ritmus Táska, ami leginkább egy modernkori hordozható „magnónak” tűnik, persze magnófunkció nélkül. Környezetünk megóvása érdekében a bambuszbevonatú készülékház a szokásos módon 40%-ban újrahasznosított anyagokból, míg a hordozó táska pamutból és újra feldolgozott PET palackokból készült. A készülék a három új modell közül legkomolyabb hangrendszere kettő bassz-reflex rendszerben működő 9 cm-es mély/középsugárzóból és kettő 2,5 cm-es csipogóból áll, melyeket 30 Wattos erősítő hajt meg. A Bag of Riddim 2 ára 69.999,- Ft.


Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu