The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cambridge Audio CX R120/CX R200 AV receiverek

A CX R szériájú AV receiverek márkatársaikhoz hasonlóan az igényes audiofil felhasználók zenei és házi-mozis igényeinek magas szintű kiszolgálását tűzik ki célul, magyarul velük a mozizás mellett zenét is lehet hallgatni. A megszokott funkciók és szolgáltatások mellett a sokrétűség jegyében többek között a különleges hálózati lejátszás módokat és a 4K felskálázást is felvonultatják, jól tudva, hogy ma már egy ilyen készüléknél sem pusztán csak jó hanggal él az ember.

CX R120
A kisebbek modell diszkrét elemekből felépített, csatornánként 120 Watt teljesítményű erősítője mind mozis anyagokon, mind zenéken minőségi hangzást biztosít. A készülékbe a StreamMagic zenei streaming modulját építették be, ugyanúgy, ahogy a sorozat CX N hálózati lejátszójába, amely a média lejátszó funkcióban is kimagasló minőséget garantál a receiver számára. Akár WiFi, akár Ethernet kapcsolaton keresztül játszik le zenét, a CX R120 minden népszerű és jól ismert formátumot képes feldolgozni, a FLAC, az Apple Lossless, vagy a WAV sem okoz problémát számára, de nyugodtan jöhet a Spotify streaming is.

A készüléken a hagyományos AM/FM adások vétele mellett természetesen az Internet rádiók műsorai is hallgathatók. A DSD formátum támogatása kiváló minőségű SACD lejátszást tesz lehetővé BluRay vagy SACD lejátszókról. A tervezők a nívós audio szekció mellett nívós képfeldolgozó áramkörökkel látták el a készüléket, amely HDMI 2.0, 4K és 3D kompatibilis, valamint bármilyen jelet képes felskálázni 4K 1080p UHD formátumra és támogatja a Deep Color funkciót, ezért az élethű szín megjelenítés garantált nála.

CX R200
A CX R200 mindent tud, amit a kisebb testvér, de felsőbb kategóriás készülékként természetesen szinte mindenből többet és jobbat ad. A teljesítménye 200 Watt, 8 HDMI csatlakozással és második zóna funkcióval is rendelkezik. Második HDMI kimenetéről a másik szobában elhelyezett monitorra is képes a kiválasztott forrás kép, és hanganyagát elküldeni, és a zónákban igény szerint egyforma vagy eltérő források is kiválaszthatók.

Cambridge CXR200 back
Bőséges szolgáltatás repertoárjában a kettős erősítésű front hangfal meghajtás vagy a zónához címezhető sztereó meghajtás mód is megtalálható. A dedikált Zone 2 előerősítő kimenet lehetőséget ad arra, hogy a második zónában elhelyezett erősítő rendszer vezérlése mellett az elsődleges zónában 7.2 csatornás installációt lehessen alkalmazni. A CX R200 új digitális HUB rendszere tökéletes rugalmasságot, és teljes zajmentességet garantál.


Forgalmazó: Audiophyl Kft.
Tel: 1/332-5545
www.audiofil-szalon.hu