The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

JBL GO - fogd és vidd!

Néha az egyszerű forma sokkal nagyobbat „üt”, mint egy túlgondolt design. A JBL pedig éppen arról híres, hogy multimédiás hangszóróit a legelképesztőbb formatervekkel dobja piacra. A CES-en debütált GO a minimalista stílust képviseli.

A JBL Go az egyik legkisebb Bluetooth hangszóró a piacon, de talán a leginkább mobilis produktum is egyben. Kicsi, könnyű és szellemes termék, olyan, amit az ember vagy egyből megkíván, vagy egyszerűen elmegy mellette. A többségnek (fiatalságnak) tapasztalataim szerint nagyon tetszik. A GO ugyan kicsi, de minden benne van, amit elvárhatunk tőle. 600 mAh-s Li-ion akkuja 5 órán keresztül képes energiával ellátni a 3W-os erősítővel meghajtott 400 mm-es hangszóróját, és persze a Bluetooth áramköröket. Közben pedig nem csak zenehallgatásra, telefonálásra is használhatjuk, mint kihangosítót, fejlett áramkörei kiszűrik a visszhangot és a zajokat a beszélgetésből.
Oldalán találunk rögzítési pontot egy csukló-, vagy nyakpánt számára, hogy menet közben ne a zsebben rejtve kelljen hordanunk. Ugyan Bluetooth nélkül ma már talán nem is lehet telefont vásárolni, de gondolva az egyéb forrásokra és a régebbi készülékekre, mp3 lejátszókra, egy 3,5-es bemenetet is kapunk, biztos, ami biztos.
go feature 4
A gumis tapintású színes borítás alatt bújnak meg diszkréten a kezelő (Be/ki kapcsoló, hangerő, BT és hívás fogadás) gombok, az előlap nagy logóval ellátott rácsa mögött pedig az üzemállapotot jelző led.
Tartozékként mindössze egy micro USB kábel jár, ami természetesen színben passzol a GO-hoz.

Tekintve, hogy a kicsike megszólalása azért a hifi fogalmától elég messze esik, bővebb elemzésbe nem mennék bele, de annyi biztos, bőven felülmúlja azt, amit elsőre várnánk tőle. A fizika határait nem feszegeti, különösebb mély hangokra nem kell számítani, viszont a közép és magas tartománya, szép, tiszta és élvezhető. Jól kijönnek a felvételek közötti minőségi különbségek, valamint dicséret illeti a torzítás nélkül produkált nagy hangerő miatt is. Az árcédulát viszont örvendetesen vékony tollal írták, a GO mindössze 9000 Ft-ba kerül. Meglepődnék, ha nem lenne sikeres.

http://www.extremeaudio.hu/jbl-go-bluetooth-os-hangszoro?keyword=go