The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Steve Cromity:All My Tomorrows

Akik kedvelik például Frank Sinatra-t és Tony Bennett-et, azoknak minden bizonnyal könnyen a szívébe lopja magát az amerikai énekes Steve Cromity is, aki könnyed stílusának és őszinte, közvetlen személyiségének köszönhetően népes rajongótábort tudhat maga mögött a tengerentúlon. A most megjelent, All My Tomorrow címet viselő lemezét azzal a nem titkolt céllal készítette, hogy a nevét világszerte minél többen megismerjék. A kitűzött cél elérése érdekében remek muzsikusokkal vette körül magát az énekes. Érdemes meghallgatni például Kenyatta Beasley mesteri trombitajátékát az „Old Devil Moon”-ban és a „When Light Are Low”-ban. De említhetnénk Eric Wyatt szaxofonját is a „Sugar”-ban és a „Jeannine”-ben. Természetesen a többi muzsikusnak is nagy szerepe van abban, hogy egy színvonalas kiadványt született. Cromity lemeze a hallgatót egy sokcsillagos szálloda éttermébe repíti, ahol egy jó vacsora után az italát kortyolgatva maga előtt látja a színpadon játszó zenekart. Az énekes produkciójához leginkább az előbb idézett elit közeg tartozik. Persze ez nem azt jelenti, hogy valami művi, sznob anyaggal van dolgunk, de minden zene számára van egy olyan közeg, amelyikben hitelesen megszólalhat. Ez jelen esetben is így van.

Az All My Tomorrowstulajdonképpen egy meglepetések nélkül album. Cromity és csapata egyszerű, dallamos, mainstream jazz produkcióval rukkolt elő, amit sokan nagyon kellemesnek fognak találni, így nagy valószínűséggel a kiadvány eléri a célját és az énekes rajongótábora most már világszinten is bővülni fog.

Közreműködnek: Steve Cromity - ének, Patience Higgins - fuvola, Kenyatta Beasley - trombita, Eric Wyatt - tenor szaxofon, Marcus Persiani - zongora, Eric Lemon-bőgő, Darryl Green - dobok

Repertoár:

  1. Old Devil Moon
  2. When Light Are Low
  3. All My Tomorrows
  4. Sugar
  5. My Little Boat
  6. Where Do You Start
  7. Jeannine
  8. How Little We Know
  9. I Was Telling Her
  10. Without A Song

Honlap: www.stevecromity.wordpress.com