The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

The Stryker-Slagle Band (Expanded): Routes

Két régi jó barát és zenésztárs Dave Stryker (gitár) illetve Steve Slagle (szaxofon) közös albuma a Routes címet viseli. Kettőjük közül a gitárosnak van nagyobb „múltja”, mintegy 50-60 lemez ékesíti az eddigi portfolióját. The Stryker-Slagle Band néven a mostani a 6. album, amit közösen készítettek. Az első korongjuk 2003-ban jelent meg cím nélkül (vagy az együttes neve a lemez címe is egyben – kinek hogyan tetszik). A debütáló anyagot általában kétévente követték az újabb és újabb produkciók, egészen a 2010-ben megjelent Keeper-ig, ezt követően, egészen 2016-ig szünetelt a zenekar „lemezelése”. Most a rajongók nagy örömére itt van az új korong, a Routes. A repertoárban 9 számot találunk a legnagyobb formai gazdagság jegyében. A hallgató egy igazán lendületes műsort tartalmazó albumot vehet a kezébe, a „túlpörgést” egy lírai felvétel, egy Charles Mingus ballada, a „Self-Portrait in Three Colors" hívatott „meggátolni”.

A repertoárban olyan gyöngyszemeket találhatunk, mint pl. a „City of Angels” vagy a „Nothin’ Wrong With It”. Akik szeretik a sokszínű jazz kiadványokat, azok feltétlenül hallgassák meg The Stryker-Slagle Band új lemezét.

Közreműködnek:

Dave Stryker: gitár; Steve Slagle: alt szaxofon, szoprán szaxofon (2), fuvola (3, 6); John Clark: szárnykürt; Billy Drewes: tenor szaxofon, basszus klarinét (2-3); Clark Gayton: harsona, tuba (3, 6); Bill O'Connell: zongora, Fender Rhodes (2, 5-6); Gerald Cannon: nagybőgő; McClenty Hunter: dobok.

A lemezen található számok listája:

  1. City of Angels
  2. Nothin' Wrong With It
  3. Self-Portrait In Three Colors
  4. Routes
  5. Ft. Greene Scene
  6. Great Plains
  7. Extensity
  8. Gardena
  9. Lickety Split Lounge