The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Lyn Stanley: The Moonlight Session Volume One

Azok számára, akik szeretik a vokális jazzt, igazi csemege lehet a kaliforniai énekesnő, Lyn Stanley új albuma a The Moonlight Session Volume One. A kiadvány hybrid SACD és bakelit formátumban is elérhető, sőt az utóbbi, limitált példányszámban (2000 db és ennek fele dedikált) került a piacra.

Az énekesnő 2011-ben a Lost in Romance (A.T. Music) című albumával csatlakozott a lemezes előadók táborához. A debütáló korongot három évvel később a Potions:From the ’50s (A.T. Music) követte, az Interludes címet viselő album pedig 2015-ben került a piacra, szintén a már említett kiadó gondozásában. Most pedig itt van 12 remek felvétellel a The Moonlight Session Volume One. Stanley egy seregnyi muzsikust invitált a stúdióba az album elkészítéséhez. Az énekesnő jazz örökzöldekből válogatta össze a legfrissebb repertoárját. Olyan jól ismert melódiák kerültek a lemezre, mint például a „Moonlight Serenade”, a „My Funny Valentine”, a „Girl Talk” és a „Close Your Eyes”. A jó repertoár választás és a remek stúdiómunka eredménye egy csendes, behízelgően dallamos album, ami a fülbemászó melódiákat kedvelők körében számíthat rendkívüli népszerűségre. Azok számára, akik csak most ismerkednek a jazz műfajjal, tökéletes belépőt jelenthet ez a kiadvány ebbe a világba. Stanley a szenvedélyes és nagyon személyes előadásmódjával új köntösbe öltözteti az ismert melódiákat. Nem csak a dalokat válogatta jó érzékkel az énekesnő, hanem azt őt kísérő zenészeket is. A lemezen olyan remek muzsikusokat hallhatunk, mint például Mike Garson (aki David Bowie zongoristája volt), John Chiodini (aki Peggy Lee gitárosa volt), Joe LaBarbara (aki Bill Evan dobosa volt). Szintén a tavalyi évben készült el a most bemutatott kiadvány folytatása is, ami nem meglepő módon a The Moonlight Session Volume Two címet kapta, ami, a most bemutatotthoz hasonlóan a múlt nagy slágereire épül.

A lemezen található számok listája:

 1. All of Nothing at All
 2. Willow Weep for Me
 3. Moonlight Serenade
 4. My Funny Valentine
 5. Embraceable You
 6. Why Don’t You Do Right
 7. Girl Talk
 8. Crazy
 9. Close Your Eyes
 10. How Insensitive
 11. Break It to Me Gently
 12. In the Wee Small Hours

Közreműködnek:
Lyn Stanley-ének
Mike Garson-zongora
Tamir Hendelman-zongora
Christian Jacob-zongora
Chuck Berghofer-nagybőgő
Joe La Barbara-dobok
Ray Brinker-dobok
Bernie Dresel-dobok
John Chiodini-gitár
Corky Hale-hárfa
Carol Robbins-hárfa
Hendrik Meurkens-szájharmonika
Luis Conte-ütősök
Chuck Findley-trombita
Rickey Woodard-tenorszaxofon
Bob McChesney-trombita

Honlap: www.lynstanley.com