The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject RPM 3 Carbon, RPM 5 Carbon

RPM 3 Carbon
Az RPM sorozat EISA díjas modellje. Az RPM-ekre jellemző, alacsony rezonanciájú futómű – a tömeg középpontban kialakított - fordított csapágyazással készül, a tányér tengelye kerámia golyón támaszkodik fel, ezzel is csökkentve a forgásból eredő zajokat. A motor külön egységet képez, mechanikailag csak a meghajtó szíj csatolja az MDF-ből készült, vinyl felső felületű tányér pereméhez.
15V-os AC motorja precíz tápfeszültségét saját szinusz generátorral állítja elő egy DC tápegység stabilizált feszültségéből, a fordulatszám így stabil és pontos.
A névadó szénszál kompozit hangkar „S” alakú, effektív hossza 10”. A három lépcsős gyártási folyamat során hőkezelésnek és nagy nyomásnak vetik alá, merevsége és belső csillapítása révén MC hangszedők befogadására is alkalmas. Az antiskating mágneses rendszerű, az ellensúly felfogatása TPE csillapítású. Stílusos megjelenésével, magas minőségével és kitűnő hangjával a szaksajtó elismerését is elnyerte.
Fekete, fehér és piros színben, opcionális porvédő burkolattal rendelhető, Ortofon 2M Silver hangszedővel szerelve, vagy hangszedő nélkül.

PJ Phono RPM5Carbon Red FeltMat QuintetRed

RPM 5 Carbon
A szénszálas kar az RPM 5-re is felkerült, a 3-as „S” karához képest is komolyabb, masszívabb kivitelben, egyenes 9”-os karcsővel. A nem kívánt rezonanciákat itt is TPE csillapítású ellensúly csökkenti. Masszívabb – merev – vázzal és akril tányérral készül, a csapágyazás itt is fordított, kerámiagolyós kialakítású. Precíziós AC szinkron motoros meghajtását az alváztól elkülönítve találjuk, szintén külső tápról üzemel.
Szintezését segíti a három, állítható alumínium láb, amely kialakítása révén a rezonanciák távoltartásában is nagy szerepet játszik. Az RPM3-hoz hasonlóan fényes fekete, fehér és piros színben gyártják, gyárilag az Ortofon Quintet Red hangszedővel szerelik.

www.audiocentrum.hu

Tel.: +36-1/468-2176