The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megérkeztek a German Maestro fejhallgatók

A vadonatúj German Maestro márkanév valójában jól ismert régi motorosokat takar, hiszen a Német Mesterek eredetileg az MB Quart cég alapítói és kulcsemberei voltak, a hangsugárzó fejlesztés és gyártás területén szerzett sok-sok évnyi tapasztalattal a hátuk mögött. Az új néven újjászerveződött team a cég felújított Obrigheim-i telephelyén kezdte el termékeinek kifejlesztését és gyártását, büszkén arra, hogy sok más gyártóval ellentétben náluk a valódi „fizikai” munka is Németországban folyik, nem pedig a távol-keleten. Az MB Quart-os múlt után nem meglepő módon a különféle hangsugárzók és az autóhangszórók a German Maestro legfőbb termékei, melyek mellett hajókba való hangszórókat, valamint Logic néven egy nívós fejhallgató/head-set családot is útjára indítottak, melynek fejhallgató tagjai az Akusztika forgalmazásában megérkeztek immár hazánkba is, a hölgyet azonban sajnos nem tudják hozzájuk prezentálni.

Fejhallgató családjukban jelenleg kettő szériába (GMP Studio-Series, GMP-Live-Series) sorolva nyolc típus található, valamint egy nagyjából elpusztíthatatlanként jellemzett, vélhetően különösen strapabíró típus GMP 8.40 D néven, ami legfőképpen információs pontokba, múzeumlátogatásokra és egyéb nem a mi szakterületünkbe vágó helyekre ideális darab, így vele különösebben nem foglalkozunk.

A GMP Studio-Series család négy tagja GMP 400, GMP 450 Pro, GMP 8.35 D Monitor és GMP 8.300 D Professional névre hallgat. A sorozat tagjai nemcsak árban és minőségben, hanem kialakításban és felhasználási területben is eltérnek egymástól, így például a GMP 400 egy nyitott rendszerű „normál” otthoni audiofil felhasználásra szánt típus, míg a sorban következő GMP 450 P egy zárt rendszerű modell, ami főleg stúdiókba vagy zenészeknek ideális, no, meg azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a zárt fülesek külvilágtól szinte teljesen elszeparált világát. A szintén zárt kialakítású GMP 8.35 Monitor egy nagyon strapabíró felépítésű típus, ami az otthoni illetve stúdiós használat mellett az utcára vagy utazáshoz is tökéletes társ lehet. A sorozat GMP 8.300 Professional jelű tagja megint csak zárt rendszerű, ezt a típust mindenféle professzionális felhasználásra, például lemezlovasoknak is ajánlják.

german maestro 2

A GMP Live-Series sorozat négy tagja egyaránt a privát zenehallgatókat célozza meg, méghozzá kedvező áron. A legolcsóbb és legkisebb méretű GMP 160 főként mobil használatra ideális típus, míg a GMP 240, GMP 250 és GMP 435S modelleket elsősorban igényes otthoni zenehallgatáshoz ajánlják.
Közülük a GMP 240 és GMP 435S típusokkal rövidesen közelebbi ismeretséget is kötünk, megtapasztalva, hogy mit is tudnak azok a híres Német Mesterek.
Akusztika Tel: 1/321-5384