The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Dreamvision Dreamy Geek

A nyár kellős közepén figyelemreméltó, izgalmas újdonságot jelentetett meg a neves projektorgyártó Dreamvision. A Dreamy Geek a világ első Android alapokra épülő vetítője, fejlett hálózati képességekkel.
A kompakt méretű projektor elsősorban a mobilitást és a sokrétű alkalmazhatóságot igénylő felhasználók számára készült, tökéletesen alkalmas prezentációra az irodában, otthon egy kis mozizásra, vagy a barátokkal focimeccset nézni, sőt a gyerekek is örömmel fogják használni a játékkonzolok megjelenítőjeként.

A képalkotás feladatát egy Darkchip 3 DLP lapkára bízták, (felbontása 1280×800 pixel - HD-Ready), amit LED-es fényforrással világítanak meg, így az élettartam rendkívül hosszú, az üzemeltetési költségek pedig örvendetesen alacsonyak lehetnek.
Két HDMI, egy A/V (3RCA) és egy PC bemenet fogadja a kép és hangjeleket, merthogy ebben a vetítőben négy darab hangszórót is elhelyeztek, így önmagában is – külön hangrendszer nélkül – használható.
Az igazi különlegesség azonban az Android 4.0 operációs rendszer, amely teljes hozzáférést biztosít a Google Play-en elérhető, mérhetetlen mennyiségű alkalmazáshoz, a mellékelt vezeték nélküli egér és billentyűzet pedig remek kiegészítő a Facebook, Twitter vagy Gmail szolgáltatásokhoz.
A hálózati kapcsolat (Ethernet vagy beépített wifi) révén otthon, vagy az irodában pillanatok alatt csatlakozhatunk a többi számítógéphez, szerverhez, média centerhez ill. NAS meghajtóhoz, ahonnan lejátszhatók a legismertebb video formátumok (pl. AVI, MKV, MP4).

Soundmania Tel.: +36 70 385-6159 www.soundmania.hu