The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megjöttek az Epos hangsugárzók

A Creek elektronikákkal együtt természetesen az 1990 óta a gyártó tulajdonában lévő Epos hangsugárzók is megérkeztek Magyarországra. Az 1983-ban családi vállalkozásként alapított Epos, mely a Creek „szárnyai alatt” komoly céggé fejlődött, szintén szerves része a brit hifi legendáriumnak, olyan hangsugárzókkal, amelyek a mai napig a világ számos országában öregbítik az angol hifi hírnevét.

A bő 30 évnyi tapasztalatot a legmodernebb eljárásokkal és anyagokkal ötvöző gyártó aktuális választékában kettő monitorsugárzó (K1, K5), kettő álló hangsugárzó (K2, K3), kettő centersugárzó (K1C, K5C) egy aktív szub-woofer (K Sub), valamint kettő hangsugárzó állvány (ST15, ST35) található, s a monitor illetve az álló hangsugárzók csapata rövidesen egy-egy Active-K jelű aktív hangsugárzóval fog bővülni. A jelenlegi, elődjeikhez hasonlóan egyszerű és letisztult arculattal rendelkező Epos hangsugárzók mindegyikét Luke Creek tervezte, így ezek a modellek vélhetően a Creek erősítők számára különösen ideális partnerek lehetnek.

Akusztika
Tel: 1/321-5384
www.hifiboltonline.hu