The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Brutális Yamaha szub-woofer közeledik

Várhatóan május végén érkezik meg a sokrétű japán gyártó történetének legnagyobb aktív mélysugárzója, az NS-SW1000. Típusjelében az „1000” természetesen szokásos módon a szub-szörny teljesítményére utal, szóval a kastélyban mozizók illetve zenét hallgatók és a teljesítmény/mély őröltek már készíthetik is a pénztárcájukat a jeles alkalomra.

Az elegáns alumínium előlappal és magas fényű fekete illetve fehér, vagy főleg a sötét mozi szobákba ideális matt laminált borítású doboztesttel készülő NS-SW1000 bődületes teljesítményéhez szükséges energiát 10,2 kg tömegű transzformátor biztosítja. A 25 és 36 mm falvastagságú, belső merevítésekkel kiegészített MDF kabinet a 30 cm-es mélysugárzó nélkül is 19 kg-ot nyom, az össztömege pedig hangszóróstul, trafóstul, elektronikástul gerinchajlító 42 kg.

Az alumínium öntvénykosárral és dupla mágnessel készült woofer 300 mm átmérőjű kevlár kompozit membránjának mozgását a Yamaha által már régóta sikerrel alkalmazott Active Servo Technology rendszerének legújabb Advanced YST II változata kontrollálja, amire ekkora teljesítmény esetében bizony szükség is van. Az oldalra néző Twisted Flare Port fantázianevű bassz-reflex nyílás különleges kialakítása révén hatékonyan akadályozza meg a turbulenciák kialakulását. A szub-woofer alsó határfrekvenciája 18 Hz, ami szép adat és garantálja a gyomormasszázst a hallgatóság számára. A nagy számok mellett környezettudatos gyártóként a Yamaha azért az energiatakarékosságra is odafigyelt, így a szub óriási teljesítményű digitális erősítője készenléti állapotban csak 0,3 Wattot fogyaszt.

nssw1000interiors b

Mint a bevezetőben említettük, a Yamaha NS-SW1000 május végén érkezik meg a hazai forgalmazóhoz és várhatóan 499.999 forintos áron lesz kapható.

Forgalmazó: Extreme Audio
Tel: 1/7867-422
www.extremeaudio.hu