The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Megújult a Sound Mania honlapja

Az izgalmas high-end audio és házi-mozi választékkal rendelkező Sound Mania cég palettáján számos elismert márka és készülék található, így természetesen nagyon fontos a termékek manapság elengedhetetlen internetes kommunikációja a cég számára. A forgalmazó korábbi honlapja immár öt éves volt, ezért időszerű a váltás és a modernizálás, ami hosszú munka után az idei ősz elejére valósult meg.

Az új honlap készítésekor a cél az oldal egyszerűbbé, áttekinthetőbbé és lényegre koncentrálóbbá tétele volt, hogy a látogatók könnyebben és gyorsabban megtalálhassák az őket érdeklő információkat, vagy készülékeket és egyben egyszerűbben tudjanak navigálni is. Annak érdekében, hogy a látogatók minél több időt töltsenek az oldalon a tartalom olvasmányosabbá vált, több cikkel és érdekességgel, mint az előző honlap. A forgalmazó a megújulástól többek közt azt reméli, hogy a sok teszt, cikk és hír révén, hosszabb távon az oldal afféle kis céges enciklopédiává válik, amin minden őket illetve termékeiket érintő információ megtalálható lesz majd.

Az új honlap kialakítása során feltöltöttek 2000 képet, 70 tesztet, 25 cég leírást és 15 új hírt. Terveik szerint hetente négy új teszt, egyre több magyar nyelvű teszt (többek között korábbi Hi-Fi Piac teszt) és friss hírek kerülnek fel az oldalra, hogy a látogatók mindig találjanak friss olvasnivalókat.

Sound Mania Kft.
6722 Szeged
Bokor u.11. I. em. 4.
www.soundmania.hu