The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Heimdall 2 USB kábel

Az utóbbi évek során jelentősen megváltozott a digitális formátumú zenehallgatás, és a CD lemezek helyét egyre inkább a médialejátszók, NAS winchesterek és a nagyfelbontású letöltött zenei fájlok vették át, így az egykor csupán hétköznapi PC tartozéknak számító USB kábelek szerepe is jócskán felértékelődött. Az első időkben a felhasználók csak a „hétköznapi” típusokból válogathattak, a gyártók azonban hamar felismerték ezt a vásárlói igényt és az új kábel piacot, ezért a legtöbbjük gyorsan elő is rukkolt a maga speciális USB típusával.

A Nordost Blue Heaven USB kábelét korábban már mi is bemutattuk, most pedig megérkezett a high-end Heimdall 2 típus, azoknak, akik felsőkategóriás médialejátszó eszközökkel rendelkeznek, és az összekapcsolásukat is hasonlóan magas szinten szeretnék megoldani.

A ciklámen színű FEP szigetelésbe bújtatott Heimdall 2 belső szerkezete 4 darab 20AVG-s ezüstözött 0,999999% tisztaságú oxigénmentes réz vezetőből áll, melyeket a szokásos Nordost trükköt alkalmazva, azaz dupla csigavonalban feltekerve (Dual Mono-Filament) konstruáltak meg a cég mérnökei. A speciális konfiguráció korrekt impedancia karaktert biztosít, emellett hatékonyan csökkenti a zajt és az áthallást is a csatornák között.

A kifinomult vezetőszerkezet felől kifelé haladva a kétrétegű ezüst fólia bevonat, majd a fonott ezüstözött árnyékoló réteg következik, végül pedig a mechanikai védelmet jelentő külső FEP szigetelés. Az USB 2.0 szabványú Heimdall 2 a Norse 2 és a Valhalla 2 sorozat rangos tagjaihoz hasonlóan mechanikailag hangolt hosszúságokban készül. A speciális technológia jelentősen csökkenti a belső mikrofóniát és a magas frekvenciás impedancia rezonanciát, annak érdekében, hogy azok az egyesek és nullák valóban ideális körülmények között utazhassanak a készülékek között, mielőtt még kifinomult, és ezen mesterkedések hatására még koherensebb, dinamikusabb és kiegyensúlyozottabb analóg hangjelekké alakulnának.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu