The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Quadral promóció

Bár a Quadral hangsugárzókat nem kell bemutatni a hifiben jártas - és kevésé jártas - közönségnek, mégis az elmúlt években a német gyártó termékei a magyar piacon, importőr hiányában kicsit feledésbe merültek.

A Stream Audio kft. 2013 év végén felvállalta a Quadral és Aurum Phonologue márka képviseletét, így a tradicionális gyártó népszerű hangfalai újra elérhetőek hazánkban is. A kínálatban új sorozatok, letisztult külső és megújult belső technikai megoldások garantálják a hangfalak remek ár/érték arányát.

Az elmúlt hónapokban több bemutató és teszt jelent meg, és a forgalmazó bemutatótermében történt meghallgatások is kedvező hazai fogadtatást jeleznek. Mindezt "megfejelve" a hazai forgalmazó most abban kíván segítséget nyújtani, hogy a kiválasztott hangsugárzók az otthoni környezetbe is eljussanak!

A Stream Audio Kft. a Quadral termékekre promóciós ajánlatot dolgozott ki, a termékek azonnal elvihető, vagy előjegyezhető formában már rendelkezésre állnak a cég bemutatótermében.

Bővebb infó a StreamAudio honlapján: http://www.streamaudio.hu/blog/cat/hirek/post/quadral_bevezeto_promocio/