The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Leifstyle 14-2 hangszórókábel

Az utóbbi időkben a skandináv hangulatú Nordost leginkábba felsőbb régiókban jelentkezett új modellekkel, így a márka rajongói számára örömteli esemény lehet, hogy a Leifstyle 14-2 révén a választék végre egy sokak által megfizethető hangszórókábellel is bővült.

A főleg installációs célokra ideális beszédes nevű új típus, aminél a Leifstyle gondolom, arra utal, hogy a kábel a komolyabb Leif típusok megoldásaiból kölcsönzött valamennyit, masszív felépítésű és rugalmas, így a rejtett kábelezésű hifi illetve házi-mozis rendszerek, valamint fali és mennyezeti hangszórók alkalmazása esetén falban vagy kábelcsatornákban is könnyedén elhelyezhető és elvezethető.

Nordost leifstyle 14 2

Szerkezeti felépítését tekintve a fehér színű, strapabíró PVC köpenyben 2×2,08 mm2 keresztmetszetű 99,9999% tisztaságú oxigénmentes rézszálakból álló vezető található. A Nordost filozófiájához hűen, melynek szellemében az összes eddigi kábelük készült, a Leifstyle 14-2 tervezésénél is a zene veszteségmentes és színezetlen átengedése volt a fő cél. A folyóméterben megvásárolható kábel ára 3.500,- Ft/m, a típus immár a hazai forgalmazó üzletében is meghallgatható és megvásárolható.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu