The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Nordost Quantum QK1

Újabb taggal bővült a Nordost QRT tápkondicionáló termékcsaládja a vadonatúj QRT QKoil QK1 jelű, töltés rezonáló tekercsnek (LRC) is nevezett eszköz révén, mely a sorozat belépő termékeként mutatkozott be. A fura nevű szerkezet (a QK remélhetőleg nem Kukát jelent) a valóságban úgy néz ki, mint egy nagyobb hálózati dugó, amelyet pofon egyszerű használni, mindössze a hifi illetve az AV rendszer elemeit ellátó hálózati elosztóba kell bedugni a többi csatlakozó mellé.


A mechanikailag hangolt karbon szövet házban a Nordost szabadalmaztatott Micro-Mono Filament technológiájával felépített töltés rezonáló tekercs található, amely egy olyan passzív elektromos teret hoz létre, ami többféle pozitív hatást gyakorol az AC áramra, többek közt megakadályozza a késleltetést és hatékonyan csökkenti a torzítást.
A QK1 természetesen önmagában is sikerrel alkalmazható, de emellett jól kombinálható a modulárisan felépülő QRT sorozat többi tagjával is, vagyis a QBase, QX2, QX4 típusokkal és különösképpen a QV2-vel. Az aranyozott NEMA csatlakozóval felszerelt QK1 nemsokára a hazai forgalmazónál is megvásárolható, 70 ezer forint körüli fogyasztói áron.
Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu