The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Advance Acoustic Kubik K11S hangsugárzó

A francia Advance Acoustic a mostanság éppen külsőleg-belsőleg teljesen megújuló elektronikái mellé immár hangsugárzókat is gyárt, melyek egyik legimpozánsabb darabja az oldalra néző jókora wooferrel is rendelkező karcsú és magas Kubik K11S álló típus.

Az egészen pontosan hat hangszóróval rendelkező, MDF panelekből és tömör falapokból (oldallapok és tetőlap) összeállított 3-utas hangsugárzó 310 mm-es cellulóz membrános mélysugárzója oldalt kapott helyet, annak érdekében, hogy a lavór dacára se kelljen szerszámosláda méretű, nem különösebben vonzó és még kevésbé lakásbarát kabinetben gondolkozni. A többi öt hangszóró, nevezetesen a neodímium mágnessel rendelkező 25 mm-es tweeter és a négy darab 130 mm-es cellulóz membrános középsugárzó a keskeny előlapon sorakozik d’Appolito elrendezésben. A felépítésnek köszönhetően a hangsugárzó gyártója szerint életteli, monitoros jellegű hangzással rendelkezik, amelyhez szub-woofereket idéző basszus párosul. A fényes fehér illetve fényes fekete színekben készülő bassz-reflex rendszerben működő K11S-t kettős kábelezésre vagy kettős erősítésre alkalmas csatlakozó szettel látták el. Frekvencia átvitele 28 Hz-22 kHz, érzékenysége imponálóan magas 94 dB, vagyis nagy mérete és sok hangszórója ellenére kis teljesítményű erősítővel is nagyon jól meg lehet hajtani, az ajánlás szerint akár már egy 20 Wattossal is.

A zenei célú használat mellett a hangsugárzó természetesen házi-mozizáshoz is abszolút ideális. Teljesítmény és mélyátvitel tekintetében a tekintélyt parancsoló 122 cm magas oszlopok még önmagukban is megállják a helyüket, a 3D térélmény érdekében azonban érdemes őket kiegészíteni a márka többi típusával, úgymint a K3S monitorral (mint háttérsugárzó), a Kcenter dialóg sugárzóval, valamint a Ksub 200 mélysugárzóval.

Limar Audio
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu