The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

OPPO BDP-103D

Az OPPO BDP-103D néven megjelentette a világ első blu-ray lejátszóját, amely rendelkezik a DARBEE Visual Presence videó chippel. Az új processzor a változatlan műszaki tartalommal rendelkező készülékben plusz egységként jelenik meg, sorrendben a Mediatek chipset (deinterlacing és felkonvertálás) után avatkozik bele a jelfolyamba. Működése valós idejű, jellegében olyan, mint a Photoshop „drop shadow” effektje, vagyis a kontúrokat kiemelve egyfajta mélységérzetet ad a képnek, ami nem keverendő össze a 3D effekttel. A beavatkozás mértéke százalékos értékben fejezhető ki, és a felhasználó által 0-120% között szabadon állítható, de akár ki is kapcsolható.

Az eljárás teljesen új és egyedi, 30-35% között alkalmazva hatása döbbenetes. Nincs hatással a 4k felskálázásra, a Silicon Image processzor a képfeldolgozó lánc végén ugyanúgy végzi a dolgát, mint a „sima” 103-asban. A próbák alapján 1080p felbontásban működik a legjobb eredménnyel.

Az eljárással a következő években gyakran fogunk találkozni, kapható lesz külső boksz formájában is HDMI be és kimenettel, így bármely lejátszóhoz illeszthetjük majd.

Egy demo készülék már megtekinthető működés közben a forgalmazó bemutatótermében, az Audiocentrumban.

www.audiocentrum.hu

Tel.: +36-01/468-2176

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.