The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Cambridge Audio Minx Xi digitális zenerendszer

A brit gyártó technológiailag abszolút naprakész Minx sorozata a kínaiasan hangzó nevű, kompakt méretű Xi digitális zenelejátszóval bővült. Az erősítővel egybeépített készülékkel az okos telefonokon, tableteken illetve otthoni hálózatokon lévő zenék lejátszása mellett az internetes rádiók adásait is lehet hallgatni, sőt az egységet TV-vel, műholdvevővel vagy az egyéb audio/video berendezésekkel is össze lehet kötni.

Ha pontosan meg akarnánk határozni, mi is valójában a Minx, leginkább az audiofil vezeték nélküli designer rendszer kifejezés lenne a legtalálóbb a készülékre. Sokrétűsége és modernsége mellett ugyanis a Minx egyértelműen audiofil minőségű berendezés, a fémházától kezdve a DA konverterein keresztül egészen az igényes erősítő egységéig bezárólag. A különféle módokon és formátumokban beérkező digitális jelek analóggá alakításáról kiváló minőségű 24 bit/96 kHz rendszerű Wolfson WM8728 DAC gondoskodik, majd a 2×40 W (8 Ohm) teljesítményű AB osztályú erősítő veszi őket kezelésbe nagyon alacsony torzítással és jó hatásfokkal. A digitális szekciót erősíti az NP30-ból származó nívós órajel generátor is, ami kivételesen alacsony jittert biztosít.

A Wi-Fi és Bluetooth vezeték nélküli kapcsolatok révén a Minx mindenféle okos telefonnal, tablettel vagy vezeték nélküli hálózattal könnyedén megtalálja a közös hangot. Tömörített és tömörítetlen formátumok tekintetében egyaránt bőséges a választék, jöhet neki a FLAC, ALAC, AIFF, WAV, Apple Lossless, MP3, AAC, WMA és az Ogg Vorbis, a zeneszolgáltatók közül pedig digitális kapcsolattal vagy a beépített támogatások révén a BBC iPlayer Radio, a Pandora és a Rhapsody kínálatából lehet tallózgatni. Firmware frissítésekkel a Minx ezen felül a legújabb internetes szolgáltatásokat, appokat és protokollokat is képes elérni, hogy a kép valóban teljes legyen.

minx-xi-rear-1375087436

A vezeték nélküli kapcsolatok mellett a Minx természetesen hagyományos analóg és digitális csatlakozókkal is rendelkezik, egészen pontosan kettő digitális (SPDIF koaxiális, Toslink optikai) illetve három analóg (2×RCA, 1×3,5 mm jack) bemenettel, valamint három olyan USB porttal, melyeken keresztül fel is lehet egyben tölteni a hozzájuk csatlakoztatott eszközöket. Dedikált szub-woofer kimenete révén a Minx-ből 2.1-es audio rendszert is lehet építeni, a pre-amp kimenetet használva pedig jobb vagy nagyobb teljesítményű végfokkal is ki lehet egészíteni a fehér illetve fekete színekben kapható készüléket.

Audiophyl Kft.
Tel: 1/332-5545