The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Paradigm Millenia LP XL hangsugárzó

A legújabb Paradigm Millenia LP XL hangsugárzó keskeny kivitelével egy igazán elegáns és praktikus darab, ami a hozzá mellékelt állványon is nagyon jól mutat (és kis helyet foglal), valódi előnye azonban a falra szerelhetősége, hiszen ebben az elhelyezésben a lapos TV-khez is ideálisan illeszkedik és még nagyobb esztétikai élményt nyújt.

Az érdesített fekete alumínium előlappal és csillogó krómbetétekkel különösen figyelemfelkeltő Millenia LP XL nagyobb terekben való használatra is tökéletesen megfelelő, különálló mélysugárzóval kiegészítve pedig valóban teljes értékű produkciót nyújt. A hosszú (860 mm) és lapos testben mindösszesen 7 hangszóró található, melyek közül négy passzív membrán segíti a stabil, vibrációktól és dobozrezonanciáktól mentes basszus előállítását, aminek köszönhetően a „doboz” még a 60 Hz-es hangokat is meg tudja szólaltatni.product 1406029367 114122856144 0b3deb831f o

Középütt helyezkedik el a 25 mm-es S-PAL dómsugárzó a nagyobb terhelhetőség érdekében ferrofluid hűtéssel és csillapítással kiegészítve. Az őt körülvevő kettő 114 mm-es mély/középsugárzó anodizált alumínium membránt, 37 mm-es magas hőmérséklettűrésű alumínium hangtekercset, Nomex pillét, nitril-butadien membránszélet, neodímium mágnest, kosárba épített hő elvezető rendszert és temperált kivitelű acél hangszórókosarat kapott, vagyis mindenféle földi jót, annak érdekében, hogy valóban minőségi megszólalásra lehessenek képesek. A négy darab szintén 114 mm-es passzív anodizált alumínium membrán ugyanúgy nitril-butadien membránszéllel rendelkezik, mint a „normál” hangszórók, hatékony működésüket pedig precíziósan behangolt rezonanciarendszer segíti. A Millenia LP XL 92 dB-es érzékenysége révén kisebb teljesítményű erősítővel is könnyedén meghajtható.

Habár a Millenia LP XL önmagában is nagyon jó minőségű hangzást nyújt, főleg házi-mozis használatban mindenképpen érdemes aktív mélysugárzóval kiegészíteni. A választáshoz a szubok világában is nagyon otthon lévő Paradigm többféle kiváló alternatívát is kínál. A gyártó Reference Collection családjából a Seismic 110 vagy a Millenia Sub kínálja magát, de olcsóbb alternatívaként még felmerülhet a Collection sorozatban található SE Sub is, ami szintén testes és minőségi basszussal egészíti a Millenia LP XL hangzását.


Forgalmazó: Limar Audio Kft.
Tel: 1/329-2980
www.limar.hu