The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Play&Display - a zene és a művészet találkozása

Kinek ne lettek volna poszterek a szobájában annak idején a kedvenc együtteseiről vagy énekeseiről, vagy ki ne emlékezne arra a mámorító érzésre, amikor egy-egy dal vagy lemez olyannyira a hatása alá keríti, hogy napokig csak azt hallgatja és állandóan ugyanaz a dallam jár a fejében. A Play&Display LP képkereteknek köszönhetően mostantól mindezeket az érzéseket ízlésesen formába is lehet önteni, és a kedvenc lemezborítókat képként el lehet helyezni a falon.

Még középiskolás koromból emlékszem egy sztorira, amikor az egyik ismerősöm felháborodottan mesélte, hogy kedvenc George Michael lemezét kölcsönadta valakinek, és amikor már hetek óta nem kapta vissza és ezért elment hozzá, hogy visszakérje, legnagyobb megdöbbenésére a lemez borítóját a falra kirakva találta nála. (Arra már nem emlékszem, hogy kiragasztva vagy felszögelve. Az utóbbi még durvább.) Manapság a nagy rajongó, ha már így esett, mindezt kulturáltabban is megoldhatná, ugyanis a fekete és fehér színekben kapható Play&Display képkeretbe is betehetné a borítót, amikor pedig a dühös tulaj visszakérné, az ART Vinyl Flip gyorskioldó szerkezetnek köszönhetően egy pillanat alatt ki is vehetné belőle.

Budapest AV 1

A lemezborítók között ráadásul gyakran találni olyan gyöngyszemeket, amelyek önálló művészeti alkotásként is megállnák a helyüket, így lesz a zene és a képzőművészet találkozásából valódi multikulturális élmény, a fül mellet a szemnek is öröm. Nem véletlen, hogy 2005 óta minden évben kiosztják a Best Art Vinyl díjat is, amelyet minden évben a legszebbnek talált LP borító nyerhet el.

28388Ha valakinek egy adott zene és a lemez borítója is tetszik, bizonyára szívesen nézné a képet a szobája falán, sőt, praktikus módon éppenséggel a lemezzel együtt is tárolhatja benne és egy pillanat alatt előkaphatja belőle, ha újra meg akarja hallgatni, ami, mivel a lemez szem előtt van, valószínűleg gyakrabban elő fog fordulni.
A Play&Display keretek ezzel együtt valóban jópofa dolgok, amikben a kedvenc borítók a zenehallgató szoba vagy a zenerajongó szobájának igazi díszei lehetnek és ízlésünknek vagy pillanatnyi hangulatunknak függvényében bármikor ki is cserélhetjük őket másikra, amit egy normál képnél azért nem tehetnénk meg ilyen könnyen.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu