The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Új Paradigm Prestige™ sorozat

A kanadai Paradigm új Prestige sorozatának bemutatását az idei CES-re időzítette, de ezzel egyidőben már a kereskedőkhöz is eljutottak a hangfalcsalád első példányai. A hifi és házimozi célokra egyaránt alkalmas sorozat 7 modellt számlál, 3 álló, 2 center, egy állványos és egy háttér hangsugárzó alkotja.

prestige detail

detail-1

A Kanadában tervezett, és kézi munkával összeszerelt hangsugárzók kivitele láttán a Prestige elnevezés nem tűnik túlzásnak. Négy féle felülettel (éjféli cseresznye, fényes fekete lakk, fekete dió, dió) rendelhető, hangszóróit hátulról, rejtett csavarozással szerelik, így a szép fém keret felületének egységét a csavarok látványa nem bontja meg, a hangszórók a doboz síkjába simulnak.

Egyedi jellemző a hangszórók szabadalmaztatott aktív membránszél technológiája (ART™), valamint az X-PAL™ magassugárzó perforált fázisjavító (PPA™) magassugárzó lencséje, és (FEA) optimalizált pólusvas szerelési technológiája.

A Prestige 25S egy falra szerelhető, sarokba állítható minden irányba sugárzó térhangszóró. Felhasználható oldalra, vagy hátra szerelt surround hangsugárzóként, vagy a falsarokba szerelt sztereó hangsugárzóként is!

www.limar.hu