The current Bet365 opening offer for new customers is market-leading bet365 mobile app You can get a free bet right now when you open an account.

Pro-Ject Stereo Box RS integrált erősítő

Az elegáns RS sorozat vadonatúj integrált erősítő tagja a Class-D erősítőtechnológiának köszönhetően kis mérete ellenére 8 Ohmos terhelésen 2×80 W, míg 4 Ohmon 2×120 W teljesítménnyel rendelkezik, ami normál körülmények között több mint elegendő. Tiszta és rövid jel-útjainak megtervezésekor a kevesebb több szemléletmódot vették alapul, vagyis a készülék külsejéhez hasonlóan az egyszerűségre törekedtek, kizárólag a fontos dolgokra koncentrálva mindenféle felesleges sallang nélkül.

A teljesen szimmetrikus dual-mono felépítésű belvilág minőségi, szigorúan válogatott alkatelemekből áll, és a kényes áramköröket stabil fémházikó óvja a mechanikai behatásoktól és az elektromágneses sugárzásoktól. A csöves bemeneti fokozatban 6922-es csövek találhatók, míg a bőséges teljesítményről a Class-D kimeneti fokozat gondoskodik akár még a 2 Ohmos terheléssel is kényelmesen megbirkózva. A készülék hat bemenete közül 5 sztereó RCA egy pedig szimmetrikus XLR. USB port és egyéb digitális bejáratok nincsenek az erősítőn, ilyen irányú igények esetén a gyártó a DAC Box-al való párosítást ajánlja.

A távvezérlővel is ellátott Stereo Box RS igény szerint előerősítőként is használható és szabályozható Pre-out kimenete révén szub-woofer is köthető hozzá. A készülék a többi mini komponenshez hasonlóan ezüst és fekete színekben vásárolható meg.

Inter Audio
Tel: 1/468-2176
www.audiocentrum.hu